160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Plaka almaya giderken, otomobilin motoru yandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Plaka almaya giderken, otomobilin motoru yandı
Abone ol
DÜZCE’DE YENİ ALDIĞI OTOMOBİLE PLAKA TAKTIRMAYA GİDEN SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI OTOMOBİL, MOTOR KISMINDAN YANDI. İTFAİYENİN MÜDAHALESİ İLE YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ.

DÜZCE (İHA) – Düzce’de bir sürücünün yeni aldığı ve plaka taktırmaya götürdüğü otomobili motor kısmından yandı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.


Olay, Düzce Çoban Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Tofaş marka otomobili yeni alan sürücü, plaka taktırmak için Şoförler ve Otomobilciler odasına seyir haline geçtiği esnada Çoban Kavşağı mevkiinde motor kısmından dumanların yükseldiğini fark etti. Hemen aracını kaldırıma çıkartan sürücü, yangın söndürme tüpü ile dumanlara müdahale olarak aracının alev topuna dönmesini engelledi. İtfaiye ekipleri de olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehir güne yağmurla başladı Önceki Haber

Eskişehir güne yağmurla başladı

TÜGVAdan lise öğrencilerine Kuran-ı Kerim dağıtımı Sonraki Haber

TÜGVAdan lise öğrencilerine Kuran-ı Keri...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar