29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.3872
EURO34.7839
ALTIN2434.7

Özel Jet Kiralama ile Konforlu Seyahat – Jet Partner

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel Jet Kiralama ile Konforlu Seyahat – Jet Partner
Abone ol
Jet Partner ile özel jet kiralama hizmetinden yararlanarak ulaşımın en konforlu ve keyifli halini deneyimleyebilirsiniz! 2007 yılından beri hizmet veren firmamız deneyimli ve profesyonel kadrosu ile size çıktığınız tatilden bile daha iyi bir yolculuk deneyimi yaşatabilir!

Jet Partner ile özel jet kiralama hizmetinden yararlanarak ulaşımın en konforlu ve keyifli halini deneyimleyebilirsiniz! 2007 yılından beri hizmet veren firmamız deneyimli ve profesyonel kadrosu ile size çıktığınız tatilden bile daha iyi bir yolculuk deneyimi yaşatabilir! Tüm yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarınız için belirli tarifelere uymak zorunda olmadan, tanımadığınız insanlarla birlikte rahatsız edici seslere ve kurallara maruz kalmadan, dilediğinizce sevdiklerinizle birlikte otel değil, ev konforunda seyahat etmek için tercihinizi Jet Partner’den yana yapın!

Özel Jet Kiralama

Dilediğiniz gibi özelleştirebildiğiniz bir hizmet olan özel jet kiralama hizmeti size bagajdan uykuya kadar her alanda üstün konfor sunar. Örnek olarak yanınıza alabileceğiniz çantanız ve bagaj sınırı gibi yolcu uçaklarında karşılaşacağınız yüksek kısıtlamalara maruz kalmazsınız. Sevdiklerinizle, iş ekibinizle, ailenizle, romantik partnerinizle birlikte size özel ayrılmış bir alanda seyahat edebilirsiniz.

Eğer daha önce özel jet deneyimi yaşamadıysanız ve bu sizin için ilk olacaksa sizi bir konuda uyarmalıyız! Bir kez Jet Partner’in sunduğu imkanlar ile seyahat edenler bir daha asla başka bir seyahat türünde kendini yeterince rahat ve konforlu hissetmeyebilir!

Sunulan İmkanlar

Jet Partner ile özel jet kiralayarak uçmanın sunacağı imkanlardan bazıları;

  • Yüksek bagaj kapasitesi ile dilediğiniz kadar eşyanızı yanınızda götürebilirsiniz. Geleneksel yolcu uçaklarında pek çok eşyanızı götürmekten vazgeçmek zorunda kaldığınızı biliyoruz.
  • Evcil hayvanınızla birlikte seyahat edebilirsiniz. Evcil hayvanınızı stres yaşayacağı hayvanlara ayrılmış bölmeye terk edip endişelenerek seyahat etmekten kurtulabilirsiniz. Ayrıca uçuş süreci boyunca hayvan dostunuzla zaman geçirerek keyifle yolculuk yapabilirsiniz.
  • Romantik bir tatile çıkacaksanız veya doğum günü gibi kutlamalar düzenlemek isterseniz firma ile işbirliği yaparak dilediğiniz hazırlığı yapabilirsiniz. Tatile başlamak için muhteşem ve unutulmaz bir anı olacaktır!
  • Dinlenebilir, ofis işlerinizi bilgisayarınızdan takip edebilir, toplantınıza veya sunumunuza hazırlık yapabilir, geniş bir yemek masasında şık bir yemek yiyebilir, rahat koltuğunuzu tamamen yatırarak uyuyabilir, duş alabilir, dilediğiniz kadar içecek tüketebilir, kitap veya dergi okuyabilir; kısacası dilediğiniz gibi yolculuk edebilirsiniz.
  • Özel jetinizle tek başınıza seyahat etmek zorunda değilsiniz. Farklı yolcu kapasitelerinde olan uçaklardan birini kiralayarak 10 – 13 vb. kişi sayısında grup halinde de yola çıkma imkanınız vardır. Geniş uçakların bagaj hacminin de geniş olduğunu bilmeli ve bu konuda endişelenmemelisiniz.
  • Rotanızı tamamen kendiniz belirleyebilirsiniz. Gitmek istediğiniz ülke başka bir kıtada bile yer alıyor olsa jet hızında çok fazla zaman kaybetmeden dilediğiniz noktaya Jet Partner güvencesi ile ulaşırsınız. Yolcu uçaklarında uzak mesafelere gitmek isterken aktarma yapmak zorunda kalma, iki aktarma arası 1 güne bile yaklaşabilen sürelerde havalimanında beklemek zorunda kalma gibi zaman kaybı ve stres yaratan yorucu süreçlere maruz kalmak zorunda değilsiniz. Özel jetiniz tamamen sizin belirlediğiniz rotaya mümkün olan en kısa sürede ulaşmanıza olanak tanır.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karadenizde son 25 yılın en bereketli günüÖnceki Haber

Karadenizde son 25 yılın en bereketli gü...

Japonyada elektrikli toplu ulaşımda milli gururSonraki Haber

Japonyada elektrikli toplu ulaşımda mill...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar