04 Mayıs, 2024, Cumartesi
DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5

Özdağ: “Türkiye İçeriden Ve Dışarıdan Tehditler Altında”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özdağ: “Türkiye İçeriden Ve Dışarıdan Tehditler Altında”
Abone ol
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi.

Özdağ, Türkiye'nin içeriden ve dışarıdan ağır tehditler içeren saldırı süreci yaşadığını belirterek,

"FETÖ'nün tekrar dirilmesi ve devlet içinde konumlanması, hilafet taleplerini gündeme getiren gruplar,

IŞİD tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan eylemler ve PKK'nın Irak ve Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye yönelik gerçekleştirmiş olduğu yabancı destekli terör saldırıları" olmak üzere 4 temel saldırının olduğunu söyledi.

Özdağ, "FETÖ yapılan mücadelede gerçekleştirilen büyük hatalardan, eksikliklerden dolayı tekrar devlet içerisinde konumlanmaya ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti için tehdit oluşturmaya başlamıştır.

İçişleri Bakanı'nın bu konu üzerinde daha kapsamlı durması gerektiğini düşünüyoruz. Ülkemizin değişik yerlerinde hilafet taleplerini gündeme getiren gruplar görmeye başladık.

Bu grupların tamamının arkasında yabancı istihbarat servisleri vardır, bunlar ajandır. Yabancı servisler tarafından yönlendirilmektedir.

Amaçları Türkiye'de iç karışıklık yaratmaktır. IŞİD tarafından gerçekleştirilmeye çalışılan eylemler. Bunların birçoğunu duymuyorsunuz.

Çünkü emniyet engelliyor. Terörün hedefi budur. Yüz tane eylem dener. 99'u gerçekleştirilemez, 1 tanesi gerçekleştirilir. Hepimizin onu duyarız.

Başarısızlık olarak görülür. Evet, hiç gerçekleşmemeli. Şunu unutmayalım; birkaç yıldan bu yana emniyetin yapmış olduğu operasyonların en çoğu IŞİD operasyonlarıdır.

2019'dan beri IŞİD, Türkiye vilayeti programı çerçevesinde karargahını Türkiye'ye taşımış ve ana hedef olarak da Türkiye'yi almıştır.

Sakallarına bakmayın, dillerindeki duaya bakamayın IŞİD'liler ajandır. İran'da yapmış oldukları saldırı da emperyalizm adına yapılmış bir saldırıdır.

IŞİD, İslam dünyasının düşmanıdır. PKK'nın Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye yönelik gerçekleştirmiş olduğu yabancı destekli terör saldırıları da Türkiye'ye yönelik yeni bir saldırının ilk ve kıyaslarsak 1991 - 1992 dönemindeki saldırılara benzer nicelik taşımasa bile nitelik taşıyan saldırılardır." dedi.

Özdağ, ayrıca Türkiye'nin etrafındaki ABD üs konumlanmasını da eleştirerek, "Bu fotoğrafın etrafına Türkiye etrafındaki ABD üs konumlanmasını yerleştirirsek bütün bunlar şu anda devleti yönetme sorumluluğunu üstlenmiş olan kadronun yani AKP'nin durumun ne kadar vahim olduğunu görerek buna göre hızlı ve doğur kararlar alması gereğini ortaya koymaktadır." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konyaaltı Kuluçka Merkezi eğitimleri devam ediyorÖnceki Haber

Konyaaltı Kuluçka Merkezi eğitimleri dev...

Malazgirtte kar yağışı: 33 köy yolu kapandıSonraki Haber

Malazgirtte kar yağışı: 33 köy yolu kapa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar