160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Oyuncağımı paylaşıyorum projesi devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oyuncağımı paylaşıyorum projesi devam ediyor
Abone ol
ZONGULDAK’IN ÇAYCUMA İLÇESİ ANAOKULLARINDAN HAYRİYE-HAYRULLAH SAKİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ, ÖĞRETMENLERİ VE HAYIRSEVER DUAYEN EĞİTİMCİ HAYRULLAH SAKİ İLE "BİZ BİZE YETERİZ" DİYEREK BAŞLATTIKLARI "OYUNCAĞIMI PAYLAŞIYORUM" PROJESİNE DEVAM EDİYORLAR.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi anaokullarından Hayriye-Hayrullah Saki Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve hayırsever duayen eğitimci Hayrullah Saki ile "Biz bize yeteriz" diyerek başlattıkları "Oyuncağımı Paylaşıyorum" projesine devam ediyor.


Öğrenciler evlerinden getirdikleri oyuncakları Çomranlı İlkokuluna giderek anasınıfı öğrencilerine teslim etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, "İlçemizde okullarımızın bu şekilde dayanışma içerisinde olmaları bizleri mutlu etmektedir. Hayırsever ve duayen eğitimci Hayrullah Saki’ ye, her iki okulumuzun müdürlerine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve velilerine teşekkür ederiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galatasaray - Karagümrük maçı öncesinde saygı duruşu Önceki Haber

Galatasaray - Karagümrük maçı öncesinde...

Devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti Sonraki Haber

Devrilen traktörün sürücüsü hayatını kay...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar