160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

OŞYAD sıcak akşamları, Türkü ve şiirlerle serinletecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD sıcak akşamları, Türkü ve şiirlerle serinletecek
Abone ol
Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), Masal Park’ta türkü ve şiir etkinlikleri düzenleyecek.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), Masal Park’ta türkü ve şiir etkinlikleri düzenleyecek.

Sıcak geçen günleri türkü ve şiirlerle serinletmeyi amaçlayan OŞYAD, Masal Parkta “Sazımız-Sözümüz” etkinlikleri kapsamında “Akşam sefası” isimli program gerçekleştirecek.

6 Temmuz Cumartesi günü saat:19.30’da ilk kez düzenlenecek programda türküleriyle; Ozan Maranlı (İbrahim Karagülle), Ozan Duranoğlu (Mahmut Eynallı), Ozan Kul Yusuf (Yusuf Dalkılıç), Aşık Garbi (Yahya Gürz), Osman Körkü ve bağlaması ile Hakan İnce sahne alacak.

Program kapsamında; Melek Avcı Çoşkun, İbrahim Şadi Çenet, Ali Gedik ve Bekir Dağsever ise şiirlerini yorumlayacaklar.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak’ın sunuculuğunda gerçekleşecek olan programın halka açık olarak gece boyunca süreceği bildirildi. 

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kartal Belediyesi LGS tercihinde öğrencileri yine yalnız bırakmadıÖnceki Haber

Kartal Belediyesi LGS tercihinde öğrenci...

Tuncelide kaçak avcılık yapan 3 kişiye cezaSonraki Haber

Tuncelide kaçak avcılık yapan 3 kişiye c...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar