Osmaniye’de Emlak Konut ve TOKİ iş birliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm ve sosyal alan projeleri hızla ilerliyor. Modern konutlar, dükkanlar ve sosyal yaşam alanları vatandaşların hizmetine sunulacak.
Emlak Konut Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Yüksel, Osmaniye’de yürütülen projelerde incelemelerde bulundu.
Yüksel’e ziyarette; AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Belediye Grup Başkan Vekili Osman Kıbrıslıgil ve teşkilat üyeleri eşlik etti.
Heyet, Esenevler Yerinde Dönüşüm Projesini yerinde inceledi.
Osmaniye’ye daha modern bir görüntü kazandırması hedeflenen çalışmalarda: 79 adet modern dükkan, 45 adet 3+1 konut (Net: 91,32 m² / Brüt: 115,30 m²), 66 adet kapalı otopark, 29 adet açık otopark yapılıyor.
Proje kapsamında özellikle çocukların güvenli, mutlu ve sosyal ortamlarda büyümesi için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.
Osmaniye’de hayata geçirilen Su Parkı Projesi, şehirde sosyal yaşamı güçlendirmeyi hedefliyor.

Projede; 530 m²’lük Su Oyunu Havuzu, 222 m² Biyolojik Gölet, 450 m² Kafeterya, 160 m² Anfi Sahne ve Oturma Alanı, 51 m² Sis Yolu, 229 m²Oyun Deresi, 19 adet açık otopark yapılıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un destekleriyle Osmaniye’ye yeni projeler kazandırılmaya devam ediyor.
Bu projelerle hem kentsel dönüşüm hem de sosyal yaşam alanları şehir halkının hizmetine sunulacak.
Yorum Yazın