160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Öğrenciler köy okulunda minik kardeşlerini sevindirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenciler köy okulunda minik kardeşlerini sevindirdi
Abone ol
‘DİCLE GENÇLİK KULÜBÜ’NÜN BAŞLATMIŞ OLDUĞUMUZ “KÖY OKULLARINI ZİYARET ETME” ETKİNLİĞİNİN BİR SONRAKİ DURAĞI OLAN DİYARBAKIR/ÇINAR’A BAĞLI UZGİDER KÖYÜ İLKOKULUNDA GERÇEKLEŞTİ.

Diyarbakır’ın Dicle Üniversitesi (TÜ) Dicle Gençlik Kulübünün başlatmış olduğu ’Köy okullarını ziyaret etme’ etkinliğinin bir sonraki durağı Çınar ilçesine bağlı Uzgider Köyü İlkokulu oldu.


İki yılı aşkın süredir düzenlenen bu etkinliklerde, eğitime teşvik ve değerler eğitimi çerçevesinde sohbetler yapılıyor.


Yapılan bu son ziyarette, deprem felaketinden bu yana öğrenciler üzerinde oluşan travmayı kaldırmak üzere, psikososyal destekler verildi.


Ayrıca Ramazan Bayramı münasebetiyle, çeşitli yarışmalar yapılarak, öğrencilere bayramlık ve ikramlar kazandırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Tutulmaz, Ramazan Bayramını kutladıÖnceki Haber

Vali Tutulmaz, Ramazan Bayramını kutladı

Tütüncü, personeliyle bayramlaştıSonraki Haber

Tütüncü, personeliyle bayramlaştı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar