160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Öğrenciler çarpım tablosu turnuvasıyla eğlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenciler çarpım tablosu turnuvasıyla eğlendi
Abone ol
DÜZCE HACIYAKUP İLKOKUL VE ORTAOKULU'NDA ÖĞRENCİLERİN ÇARPIM TABLOSUNDA SORUN YAŞAMAMASI İÇİN TURNUVA DÜZENLENDİ.

DÜZCE (İHA) – Düzce Hacıyakup İlkokul ve Ortaokulu’nda öğrencilerin çarpım tablosunda sorun yaşamaması için turnuva düzenlendi.


Turnuva çerçevesinde 3,4,5,6,7, ve 8. sınıf öğrencileri arasında iki grup olarak yarışma düzenlendi. Düzenlenen yarışmada ilk grubun birincisi 3 bin 730 puanla 6. sınıf Efe Yusuf Horuz, ikinci 3 bin 10 puanla 6. sınıf öğrencisi Serhat Çakar, üçüncü ise 2 bin 390 puanla 7. sınıf öğrencisi Gözde Demircan oldu.


İkinci grubun birincisi de 2 bin 490 puanla 5. sınıf öğrencisi Metehan Arı, ikinci 2 bin 60 puanla 4. sınıf öğrencisi Emirhan Gök, üçüncüsü ise 2 bin 50 puanla 4. sınıf öğrencisi Mehmetcan Çelebi oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaralı olarak bulunan leylek tedavi altına alındı Önceki Haber

Yaralı olarak bulunan leylek tedavi altı...

Taksim Metrosunda yürüyen merdiven çilesi Sonraki Haber

Taksim Metrosunda yürüyen merdiven çiles...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar