160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Öğrenciler ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendiriliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenciler ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendiriliyor
Abone ol
Toplum Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası Dolayısıyla Manisa'nın Sarıgöl Ilçesindeki Okullarda Mayıs Ayına Kadar Ağız Ve Diş Sağlığı Konusunda Farkındalık Eğitimleri Verileceği Açıklandı.

Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki okullarda mayıs ayına kadar ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık eğitimleri verileceği açıklandı.

Sarıgöl İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçedeki okullarda mayıs ayına kadar eğitim programları düzenlenerek öğrencilerin bilinçlendirileceği açıklandı.

Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftasında başlayan eğitim çalışmaları, 4 Eylül İlkokulunda Dr. Sevda Aran tarafından yapılan bilgilendirme ile başladı. Yetkililer, etkinlik çerçevesinde her ay bir okulda olmak üzere eğitimlerin mayıs ayına kadar devam edeceğini bildirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kar yağışının ardından Ardahanda dondurucu soğuklar etkili oldu Önceki Haber

Kar yağışının ardından Ardahanda donduru...

Adıyaman Üniversitesine 11 milyon TL değerinde teknolojik donanım hibe edildi Sonraki Haber

Adıyaman Üniversitesine 11 milyon TL değ...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar