160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

MYP Genel Başkan Yardımcısı Göçmen: Siyaset için birbirimizi kırmamalı ve insanlarımızı da üzmemeliyiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MYP Genel Başkan Yardımcısı Göçmen: Siyaset için birbirimizi kırmamalı ve insanlarımızı da üzmemeliyiz
Abone ol
MYP KIRŞEHİR İL BAŞKANLIĞI, "İNSANLARI YÜZ YÜZE BAKAMAYACAK DURUMA GETİRMEYİN"

Milli Yol Partisi (MYP) Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Şevket Göçmen; "Siyaset için birbirimizi kırmamalı ve insanlarımızı da üzmemeliyiz. Siyaset asla insanlığımızın önüne geçmemeli" dedi.

İl Başkanlığınca düzenlenen toplantıda konuşan MYP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Şevket Göçmen; 14 Mayıs seçimleri sonrasında da insanların dost ve arkadaş olduğu bilincinde olması gerektiği belirtti.

Göçmen; "Her partinin siyaseti ve ideolojisi var. Bizimle birlikte her siyasi parti seçim gezileri ve ziyaretleri yapıyor. Siyaset için birbirimizi kırmamalı ve insanlarımızı da üzmemeliyiz. Siyaset asla insanlığımızın önüne geçmemeli. Siyaset kaos değil insanımıza hizmet edebilme noktasında önemli bir araçtır" dedi.

Milli Yol Parti İl Başkanı Nazım Geçkin ise insanlara doğru olanı anlatmak için politika yaptıklarını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Tıp Fakültesi depreme hazırlanıyor, yapımı tamamlanan binalar haziranda açılacakÖnceki Haber

İstanbul Tıp Fakültesi depreme hazırlanı...

Düzce Üniversitesine 3 madalyaSonraki Haber

Düzce Üniversitesine 3 madalya

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar