160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Muş Valisi Çakır, oyunu kullandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muş Valisi Çakır, oyunu kullandı
Abone ol
Muş Valisi Avni çakır, 31 Mart 2024 Mahalli Idareler Seçimleri Için Oyunu Kullanarak, Seçimin Huzur Ve Güven Içerisinde Devam Ettiğini Söyledi.

Muş Valisi Avni Çakır, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için oyunu kullanarak, seçimin huzur ve güven içerisinde devam ettiğini söyledi.

Oyunu kullanmak üzere Prof. Dr. Vahit Özmen Ortaokulu’na gelen Vali Çakır, sandık görevlileri ve seçmenlerle kolaylıklar diledikten sonra 1007 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oyunu sandığa atan Vali Çakır, seçimin memlekete hayırlı olması temennisinde bulunarak, “81 ilde olduğu gibi Muş’ta da Mahalli İdareler Seçimi kapsamında oy verme işlemler devam ediyor. Vatandaşlık hakkını yerine getirerek oyumuzu kullandık. Muş’ta çok şükür huzur ortamında oy kullanma işlemi olaysız devam ediyor. Bizler vatandaşımızın hür iradesini sandığa yansıtması noktasında ilimiz genelinde gereken her türlü tedbirleri aldık. Bu kapsamda şu an 981 sandıkta 5 bin kolluk personelimizle seçim güvenliğiyle alakalı gerekli tedbirleri almaktayız. Allah’a şükür en ufak bir olayımız yok. Sandıktan çıkacak sonuçlar öncelikle ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun diyorum. Tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oy kullanmaya atıyla geldi Önceki Haber

Oy kullanmaya atıyla geldi

Başkan Kaplan oyunu eşi ile birlikte kullandı Sonraki Haber

Başkan Kaplan oyunu eşi ile birlikte kul...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar