160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Muğlada Gazze bilinmez topraksöyeşisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada Gazze bilinmez topraksöyeşisi
Abone ol
Dilin Ve Kültürün Derinliklerine Olan Tutkusuyla Tanınan Akademisyen Ayçin Kantoğlu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından Gazze Bilinmez Toprak Terra Incognıta isimli söyleşi düzenlendi.

Söyleşi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz şehitler salonunda Dilin ve Kültürün Derinliklerine olan tutkusuyla tanınan Akademisyen Ayçin Kantoğlu tarafından gerçekleştirildi. Söyleşide Gazze’nin bugüne kadar gördüğü zulümler ve bugünlerde yaşanan katliamlar ile ilgili bilgi aktarıldı.

Söyleşiye katılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Turhan Kaçar, "Her türlü etkinliği bizler mümkün olduğunca desteklemek istiyoruz. Bu etkinlikte gayret gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlikte konuşan Akademisyen Ayçin Kantoğlu, ”Bugün 7 Ekim’de başladığını düşündüğümüz, esasen tarihi itibariyle daha eskiye dayanan ama her birimizin hayatını bence bundan öncesi ve sonrası olarak ayıran adeta bir milat olarak gördüğünüz, göreceğiniz Gazze gerçeği ile karşılaştık. Tabi 7 Ekim’den önce de Filistin bir zulmün altındaydı. Ağırlaşarak devam etti. Bir çocuk Gazze’de katlediliyor. Bu İsrail’in kendini savunma hakkıyla başlayan bir söylem vardı. Dediler ki ’Hamas kötülüğün kapılarını açtı’ Bu ABD Başkanı Joe Biden’in bir konuşmasıydı yanlış hatırlamıyorsam. Hepsi birbirinden berbat olan konuşmalarının ilk olanlarındandı" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Oktay, gazi ve şehit yakınlarını unutmadı Önceki Haber

Başkan Oktay, gazi ve şehit yakınlarını...

Mahsur kalan öğretmenleri jandarma kurtardı Sonraki Haber

Mahsur kalan öğretmenleri jandarma kurta...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar