160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Muğlada çocuklara su bilinci anlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada çocuklara su bilinci anlatıldı
Abone ol
Muğla Gençlik Ve Spor Il Müdürlüğüne Bağlı Muğla Uluslararası Gençlik Merkezinde çocuklara Su Bilinci üzerine Bilgilendirme çalışması Yapıldı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi’nde çocuklara su bilinci üzerine bilgilendirme çalışması yapıldı.

Çocuklara Su Tasarrufu’nu resimsel çalışmayla aktarılarak, hem gelecek nesilleri güçlendirme hem de çocuklara daha yaşam dolu bir dünya bırakmak için tasarruf alışkanlıkları kazandırarak farkındalık oluşturuldu.

Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürü Dr. Oktay Tavas; “Çocuklara su tasarrufunu öğretmek için tasarruf bilincinin her alanda yapılması ve bunun çocuklara örnek olacak şekilde aktarılması en önemli kurallardan biridir. Sadece sözlü bir eğitimle değil, suyun yanı sıra elektrik kullanımında, alışverişte, besin tüketiminde de çocukların gözlemleyici ve uygulayıcı olmasına izin verilmeli ve bu konuda cesaretlendirilmelidir ”dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konyada sanayi bölgesinde yangınÖnceki Haber

Konyada sanayi bölgesinde yangın

Sağlıkta Yeni Düzenlemeye Sendikadan TepkiSonraki Haber

Sağlıkta Yeni Düzenlemeye Sendikadan Tep...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar