27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Muğlada aday öğretmenlere seminer düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada aday öğretmenlere seminer düzenlendi
Abone ol
Muğla’da Görev Yapan Aday öğretmenlere Aday öğretmenlik Uyum Eğitimi Semineri Düzenlendi.

Muğla’da görev yapan aday öğretmenlere yönelik "Aday Öğretmenlik Uyum Eğitimi" semineri düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Muğla’nın farklı ilçelerine atanan 80 aday öğretmenin Aday Öğretmenlik Uyum Eğitimi Semineri, Menteşe Halk Eğitimi Merkezinde başladı. İl Müdürü Emre Çay, aday öğretmenlerle Uyum Eğitimi Seminerinde bir araya geldi.

Aday Öğretmenlik Uyum Seminerinde öğretmenlere hitap eden İl Müdürü Emre Çay, öğretmenlik mesleği, Milli Eğitim Bakanlığının eğitim politikaları, Muğla’nın eğitim vizyonu ve kendi mesleki tecrübeleri hakkında paylaşımlarda bulundu.

Öğretmenlik mesleğinin çok kıymetli ve çok önemli olduğunu belirten İl Müdürü Emre Çay, “Türkiye’nin farklı noktalarından çocuklarımızı yarınlara hazırlamak için geldiniz. İlimize atanarak Muğla eğitim camiamıza güç verdiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz ve her biriniz parmak izi gibi çok özelsiniz” dedi.

Muğla’nın eğitim profilinden, İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak il genelinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinden ve uygulanan projelerden bahseden İl Müdürü Emre Çay, “İlimizde eğitim ortamlarını iyileştirme ve eğitime erişim konusunda çok önemli mesafeler kat ettik. Bakanlığımızın 81 ilde hayata geçirdiği projeleri ilimiz genelinde titizlikle yürütüyoruz. Bununla birlikte Muğla’da eğitim öğretimin niteliğini artırmak, çocuklarımıza kitap okuma ve yazma alışkanlığını kazandırmak, çevreye duyarlı ve milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesliler yetiştirmek için hazırladığımız projeleri il genelinde tüm okullarımızda yürütüyoruz. Çocuklarımızı çift kanatlı yetiştirmek zorundayız. Çocuklarımızı sadece bilgiyle donatmak yetmez, aynı zamanda erdemli bir nesil inşa etmek zorundayız. Değerler eğitimini anlatmakla kalmayalım, bunu bizzat çocuklarımıza yaşatalım” dedi.

Toplantıda mesleki deneyimlerinden anekdotlar sunan İl Müdürü Emre Çay, öğretmenlik mesleği ve sınıf yönetimi hakkında çiçeği burnunda öğretmenlere tavsiyelerde bulundu.

Öğretmenliğin sevgi, emek, zaman ve sabır isteyen bir meslek olduğuna dikkat çeken İl Müdürü Emre Çay, “Cumhuriyetimizin yeni yüzyılının Türkiye Yüzyılı olması için sizlerle birlikte, el birliği ve gönül birliği içinde çalışacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arıcılıkta başarı yöntemleriÖnceki Haber

Arıcılıkta başarı yöntemleri

Hastane bahçesine fidan diktilerSonraki Haber

Hastane bahçesine fidan diktiler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar