160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Miniklerden ‘geri dönüşüm defilesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Miniklerden ‘geri dönüşüm defilesi
Abone ol
Atakum Belediyesi Iklim Değişikliği Ve Sıfır Atık Müdürlüğü Ile Ataçocuk çocuk Gelişim Merkezi Iş Birliğiyle ‘dünya çevre Haftası’ Dolayısıyla çobanlı Iskelesi’nde ‘sıfır Atık Defilesi’ Gerçekleştirildi.

Samsun’un Atakum Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile AtaÇocuk Çocuk Gelişim Merkezi iş birliğiyle ‘Dünya Çevre Haftası’ dolayısıyla Çobanlı İskelesi’nde ‘Sıfır Atık Defilesi’ gerçekleştirildi.

Defilede, minik öğrencilerin atık malzemelerden hazırladığı birbirinden özel kostümler, süs eşyası, oyuncak ve işlevsel kutular sergilendi. Ata Çocuk’un 3-6 yaş aralığındaki öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde oluşturdukları sıfır atık tasarımlarıyla, katılımcılardan tam not aldılar. Etkinlikte, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yıldız, Özel Kalem Müdürü Gökhan Çakır ve birim müdürleri, etkinliğe katılan öğrencilerle bir araya gelerek çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Plastik kutu, şişe kapağı, karton ve naylon poşet gibi çok sayıda atık malzeme, öğrencilerin hayal güçleriyle yeniden şekillendirilip kullanıma kazandırıldı. Öğrenciler atık malzemelerden hazırladıkları tasarımları, çevreyi korumaya yönelik özlü sözlerin yer aldığı pankartlarla sundular.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanakkalede araziye yuvarlanan otomobilin sürücüsü yaralandı Önceki Haber

Çanakkalede araziye yuvarlanan otomobili...

İSO Başkanı Bahçıvan: “İstanbulda mutlu olmanın yolu Cizrede mutlu olmaktan geçiyor” Sonraki Haber

İSO Başkanı Bahçıvan: “İstanbulda mutlu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar