
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak ve deprem bölgesindeki çocukların motivasyonunu artırmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Minikler Futbol Şenliği sona erdi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak ve deprem bölgesindeki çocukların motivasyonunu artırmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Minikler Futbol Şenliği sona erdi.
11 ilden 120 gencin katıldığı şenliğin ödül töreni Panorama 25 Aralık Müzesi'nde gerçekleşti.
Törene TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve eski milli futbolcular katıldı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de videolu mesajla destek verdi.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen şenlikte tüm sporcular ödüllendirildi.
Katılım belgelerinin yanı sıra spor malzemeleri de hediye edildi.
Depremzede çocuklara yönelik düzenlenen şenliğin amacı, motivasyonlarını artırmak, sosyal ilişkilerini güçlendirmek ve geleceğe daha olumlu bakmalarını sağlamaktı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur törende yaptığı konuşmada Gaziantep'in gastronomi şehri olmanın yanı sıra eğitim ve spor şehri de olduğunu vurguladı.
Başkan Fatma Şahin'in en önemli özne olarak çocukları koyduğunu belirten Uğur, "Futbol sadece spor değil, güzel ahlak, disiplin ve yükümlülük de yükleme eğitimidir" dedi.
TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ise futbolda altyapıların önemini vurguladı. Çocuklara önem verme adına Futbol Gelişim Direktörlüğü'nün önemli çalışmalar yaptığını ve stratejik hedefler belirlediğini söyledi.
Gaziantep'in potansiyelinin farkında olduklarını belirten Çetin, "Temel amacımız öncelikle çocuklarımızın toplumda iyi birey olmaları" dedi.
TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve TÜFAD Gaziantep İl Başkanı İsmet Savcılıoğlu da törende konuşmalar yaparak emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Törende TÜFAD'dan katılım sağlayanlara plaket verilirken, TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve TÜFAD Gaziantep İl Başkanı İsmet Savcılıoğlu'na hediyeler takdim edildi.

Yorum Yazın