160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mersinde STEM Kütüphanesi ve Sıfır Atık Parkı açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersinde STEM Kütüphanesi ve Sıfır Atık Parkı açıldı
Abone ol
MERSİN'İN MERKEZ TOROSLAR İLÇESİNDE BULUNAN VİLAYETLER HİZMET BİRLİĞİ ANAOKULU'NUN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU 'STEM KÜTÜPHANESİ VE SIFIR ATIK PARKI' TÖRENLE AÇILDI.

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde bulunan Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nun hazırlamış olduğu ’STEM Kütüphanesi ve Sıfır Atık Parkı’ törenle açıldı.


Kaymakam İbrahim Çenet’in de katıldığı açılış töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, STEM kütüphanelerinin okul öncesinde olduğu kadar tüm kademelerde öğrencilere bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik gibi 21. yüzyıl becerilerini kazandırabilmek açısından çok önemli olduğunu belirterek, açılışta emeği geçen tüm meslektaşlarını ve öğrencileri tebrik etti.


Tören öncesi, okul öncesi öğrencilerin, öğretmenlerinin desteğiyle atık malzemelerden hazırlamış olduğu defile ve sergi de yer aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1915 Çanakkale Köprüsünün istihdam alanındaki başarıları ödüllendirildiÖnceki Haber

1915 Çanakkale Köprüsünün istihdam alanı...

Peyzaj ve süs bitkilerinin dünyaya açılan kapısı, 2nci fuara hazırlanıyorSonraki Haber

Peyzaj ve süs bitkilerinin dünyaya açıla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar