160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

MEAHta yoğun bakım hemşirelik sertifika eğitimi başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MEAHta yoğun bakım hemşirelik sertifika eğitimi başladı
Abone ol
Muğla Eğitim Ve Araştırma Hastanesi 2024 Yılı 1.dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2024 yılı 1. Dönem yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı başladı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 19.02.2024-29.03.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 1.Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başladı. 120 saat teorik, 120 saat uygulamalı eğitimin yer aldığı 240 saat sürecek olan eğitim programına Muğla il genelinden ve Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinden katılan 12 yoğun bakım hemşiresi ile başlandı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem Palancıoğlu Muğla’da gerçekleştirilen ilk yoğun bakım sertifikalı eğitim programının hastanemizde gerçekleştiriliyor olmasından duyduğu mutluluk ve heyecanı dile getirerek, katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür edip kursiyerlere başarı dileklerinde bulundu.

Eğitim programının ilk gününe Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Turhan Togan, Yoğun Bakımlardan Sorumlu Başhekim Yardımcısı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Özlem Palancıoğlu ve Yardımcıları katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çeşme Belediye Başkanı Oran, aday olmayacağını açıkladıÖnceki Haber

Çeşme Belediye Başkanı Oran, aday olmaya...

Atatürk Üniversitesinden benzersiz projeler ve yenilikçi yaklaşımlarSonraki Haber

Atatürk Üniversitesinden benzersiz proje...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar