160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Marmarada deniz ulaşımına poyraz engeli: Bir kayık battı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmarada deniz ulaşımına poyraz engeli: Bir kayık battı
Abone ol
MARMARA'DA DENİZ ULAŞIMINA POYRAZ ENGELİ: BİR KAYIK DENİZE BATTI

Marmara Denizi’nde poyraz sebebiyle çok sayıda büyük gemi ve balıkçı teknesi Tekirdağ kıyılarına demirledi. Rıhtıma bağlanan kayıklardan biri ise battı.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarından sonra Tekirdağ’da beklenen poyraz başladı. Poyrazın başlamasıyla Marmara Denizi’nde bulunan çok sayıda büyük gemi ve balıkçı teknesi, Tekirdağ kıyılarına yanaştı. Büyük gemiler Tekirdağ açıklarında beklerken, küçük balıkçı tekneleri ise Süleymanpaşa Balıkçı Limanında rıhtıma bağladı. Rıhtıma bağlanan bir tekne poyraza daha fazla dayanamayarak battı.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Su ürünleri kooperatifi başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, poyraz sebebiyle denize açılamadıklarını ifade ederek, "Poyraz fırtınasından dolayı şu anda arkadaşlarımız ağlarına bakım yapıyorlar. Fırtına dindikten sonra balıkçı arkadaşlarımız faaliyetlerine devam edeceklerdir. Fırtınadan sonra vatandaşlarımız inşallah günlük taze balık yemeye devam edecek" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu: Çanakkale Zaferinin ruhunu tiyatro ile yaşatmak istedikÖnceki Haber

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu: Çanakkal...

Koruma altındaki dağ keçileri trafiğe indiSonraki Haber

Koruma altındaki dağ keçileri trafiğe in...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar