16 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Makamı çalınmıştı o başkan makamına yeniden kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makamı çalınmıştı o başkan makamına yeniden kavuştu
Abone ol
Deprem sonrası il başkanlığını konteynere taşıyan ve daha sonra konteyneri çalınan Memleket Partisi Hatay İl Başkanı makamına yeniden kavuştu. Çalınan konteyner polis ekiplerinin titiz çalışması ile bulunarak tekrar sahibine teslim edildi.

Deprem sonrası il başkanlığını konteynere taşıyan ve daha sonra konteyneri çalınan Memleket Partisi Hatay İl Başkanı makamına yeniden kavuştu. Çalınan konteyner polis ekiplerinin titiz çalışması ile bulunarak tekrar sahibine teslim edildi. 

Depremin vurduğu Hatay’da Memleket Partisi’nin çalınan konteyner il başkanlığı polis ekiplerinin başarılı çalışmasıyla bulundu.

Makamına kavuşan İl Başkanı Kılıç, konteyneri bayraklarla donattı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay’da binlerce bina yerle bir olmuştu. Asrın felaketiyle birlikte Memleket Partisi’nin Hatay İl Başkanlığı Binası da yıkıldı.

Memleket Partisi Hatay İl Başkanı Halil Kılıç, partililere ve vatandaşlara hizmet etmek adına Antakya ilçesinde geçici olarak konteynerden yeni bir il başkanlığı binası kurdu.

Saraykent Mahallesi’nde bulunan konteyner il başkanlığı binası, geçtiğimiz günlerde çalınmıştı.

Başkan Kılıç’ın şikayeti üzerine polis ekipleri konteyneri bulmak için çalışma başlattı.

Çalınan konteyner, polis ekiplerinin dedektif gibi iz sürmesiyle bulundu.

Başkan Kılıç, ekiplerin kendisiyle iletişine geçmesiyle il başkanlığı olan konteyneri teslim alarak çalındığı yere yeniden yerleştirdi.

Konteyneri parti bayraklarıyla donatan Kılıç, il başkanlığına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Konuyla ilgili; söz konusu hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

“İl başkanlığımız geldi, flamalarımızı da astık”

Memleket Partisi Hatay İl Başkanı Halil Kılıç, il başkanlığının bulunmasında emeği geçen emniyet güçlerine teşekkürlerini dile getirerek “Konteynerimiz çalınmıştı, gözümüz aydın bulundu.

Emniyet güçlerimize teşekkür ederiz, sağ olsunlar.

İl başkanlığımız geldi, flamalarımızı da astık.

Bayraklarımızı astık, kapımızı açtık.

İl başkanlığımızın bulunduğu için sevindik.

Bir taraftan da üzüldük, teşekkür ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Enerji sektörünün istihdam kaynağı jeotermal Önceki Haber

Enerji sektörünün istihdam kaynağı jeote...

Su sayaçlarını saniyeler içerisinde çaldılar Sonraki Haber

Su sayaçlarını saniyeler içerisinde çald...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar