22 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2188
EURO35.0154
ALTIN2507.6

Lacrima'dan Estetik ve Zarafeti Bir Araya Getiren Yeşil Abiye Elbise Modelleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lacrima'dan Estetik ve Zarafeti Bir Araya Getiren Yeşil Abiye Elbise Modelleri
Abone ol
Lacrima, yeni koleksiyonundaki göz alıcı yeşil abiye modelleri ile bu yıl zirveye çıkıyor.

Lacrima, yeni koleksiyonundaki göz alıcı yeşil abiye modelleri ile bu yıl zirveye çıkıyor. Her zaman şıklığı ve zarafeti temel alan koleksiyonda göz alıcı yeşil abiye elbise modelleri bulunuyor. Düğün, nişan, mezuniyet ve özel davetler için tasarlanan koleksiyonda bu yılın öne çıkan rengi yeşil, zarif bir şıklık vaat ediyor.

Sezonun en trend rengi yeşil ile tasarlanan koleksiyon elegant ve şık bir tarz sunuyor. Her tarza uygun yeşil abiye modellerinin yer aldığı koleksiyonda yeşil tesettür abiye elbiseler de göze çarpıyor. İncelikle tasarlanan dantel işlemeler ve taş detayları modern kesimler ile bir araya geliyor. Koleksiyonda yer alan yeşil abiye elbise modelleri her mevsim ve her davet için mükemmel seçenekler sunuyor. Yırtmaç detayları ile süslenen yeşil abiye elbiseler ile zarif ve göz alıcı bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Lacrima, su yeşilinden daha koyu yeşillere giden bir koleksiyon sunuyor. Yeşil abiye modellerini geniş renk skalası ile harmanlayarak farklı renk seçenekleri ile her mevsime ve davete uygun modeller bulabilmenizi amaçlıyor. Yeşil abiye elbise modelleri bu sezon her davetin vazgeçilmez seçeneği olmaya hazırlanıyor. Farklı rengi ve özel kesim stilleri ile yeşil abiye elbiseler daimî şıklığı arayanlar için ideal.

Modayı yakından takip edenler için yeşil abiye modelleri sezonunun öne çıkan tonlarına da yer veriyor. Daha koyu tonları tercih edenler için yeşil abiye elbise modelleri arasında hâkî rengi de bulunuyor. Yeşil abiye elbiselerin büyüleyici tonu hâkî ağırbaşlı ve bir o kadar da zarif bir şıklık sunuyor. Genellikle yeşil tesettür abiye modellerinde de tercih edilen bu renk ile davetlerde stiliniz ile öne çıkabilirsiniz.

Lacrima’nın yeşil abiye elbise koleksiyonunda dantel ve saten detayları öne çıkıyor. Ayrı ayrı kullanılan kumaşlar koleksiyonda bir araya geliyor. Saten yeşil abiye elbise modelleri dantel detayları ile birleştirilerek farklı bir stil yaratılıyor. Yaka kısmında kullanılan dantel detayları moda tutkunlarının ilgisini çekiyor. Transparan dantel detayları ile süslenen saten yeşil abiye elbiseleri de unutulmaz tasarımlarıyla göz kamaştırıyor.

Koleksiyonda sofistike saten yeşil abiye modellerinden tül detaylı zarif kesimlere kadar pek çok elbise bulabilmek mümkün. Her vücut tipine uygun yeşil abiye elbise modellerinin de bulunduğu koleksiyon herkes için şıklık vaat ediyor. Yırtmaç detayları bulunan yeşil abiye elbiseler de koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında bulunuyor.

 Yeşilin Her Tonu ile Eşsiz Şıklık!

Lacrima, yeni koleksiyonunda yeşilin her tonu ile şıklık yakalanabileceğini gözler önüne seriyor. İddialı modellerinin yanı sıra detaylar ile süslenen zarif yeşil abiye modelleri herkesin ilgisini çekiyor. Koleksiyonda su yeşilinden hâkî rengine kadar geniş renk kartelası sunuluyor. Yeşil abiye elbise modelleri arasında tarzınıza en uygun modeli bulabilirsiniz.

Bahar ve yaz aylarında düzenlenen davetler için daha açık yeşil abiye elbiseler sunan koleksiyon, kış ayları veya kapalı mekan davetleri için daha koyu yeşil tonları sunuyor. Bu sezonun favori rengi olan turkuaz tonları koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Saten kumaş ile birleşen turkuaz tonları yeşil abiye elbiselerle eşsiz bir şıklık yakalamanıza olanak sağlıyor. Tüy, dantel ve taş işleme detayları ile süslenen yeşil abiye elbise modelleri her davette modadan geri kalmayanlar için seçenekler sunuyor.

 Her Tarza Uygun: Yeşil Tesettür Abiye Modelleri

Lacrima’nın her tarza uygun tasarlanan koleksiyonu arasında yeşil tesettür abiye modelleri de bulunuyor. Muhafazakâr giyim tarzı için tasarlanan yeşil tesettür abiye modelleri davetlerin en şık ismi olmanızı sağlayacak. İşleme ve tüy detayları ile göz alıcı tasarımların bulunduğu koleksiyonda farklı kesim tarzları bulunuyor.

Yeşil tesettür abiye modelleri arasında balık kesim elbiseler oldukça ilgi çekiyor. Sezonun favorisi haline gelen volanlı bel detaylı yeşil tesettür abiye elbiseleri de koleksiyonun gözdeleri arasında. Kol ve yaka detaylarındaki hareketlilik ile şık bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Yeşil tesettür abiye modelleri ile her davette kendinizi en özel hissederken tüm dikkatleri de üzerinize çekebilirsiniz. Şık ve farklı tasarımları ile zarifliği taşıyacağınız modeller arasından tarzınıza en uygununu seçebilirsiniz.

Yeşil tesettür abiye elbiselerin yer aldığı Lacrima 2023 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu keşfetmeyi unutmayın!

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Amasyada trafik kazası: 1 ölü, 8 yaralıÖnceki Haber

Amasyada trafik kazası: 1 ölü, 8 yaralı

SCOFOLA23 konferansı başladıSonraki Haber

SCOFOLA23 konferansı başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar