27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Kütahyada İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü programı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü programı
Abone ol
Kütahya’da Istiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı

Kütahya’da 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı gerçekleştirildi.

Hezar Dinari Kültür Merkezi’ndeki programa Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve protokol üyeleri katıldı.

Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nurullah Çetin yaptı. Ardından Kütahya Ticaret Sanayi Odası Meslekî Teknik ve Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "İstiklal Marşı’mız Doğuyor "adlı Oratoryo sunumu gerçekleştirildi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde il genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için ödül töreni yapıldı.

Okul öncesi öğrencileri arası İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kütahya Valisi Musa Işın, ilkokul öğrencileri arası İstiklal Marşı’nı Ezberden En Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, ortaokul öğrencileri arası resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren lise öğrencilerine Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı takdim etti.

Ödül töreninden sonra programın kapanışında yaptığı konuşmada Kütahya Ticaret Sanayi Odası Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu programı beğeni ile izlediğini ve duygulandığını ifade eden Vali Musa Işın, “ İstiklal Marşı’mızın önemini ve Mehmet Akif Ersoy’a olan saygısını ve sevgisini dile getiren Kütahya Ticaret Sanayi Odası Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orduda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü programı düzenlendiÖnceki Haber

Orduda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ers...

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Ramazan mesajıSonraki Haber

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Ramazan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar