160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kulada yangınlar devam ediyor: 100 dönüm arazi küle döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kulada yangınlar devam ediyor: 100 dönüm arazi küle döndü
Abone ol
Manisa’nın Kula Ilçesinde Son Günlerde Ardı Arkasına çıkan Yangınlar Bir Türlü Durmak Bilmiyor. Son 4 Günde çıkan Arazi Yangınlarına Bir Yenisi Daha Eklenerek Ilçeye Bağlı Sarnıç Mahallesi Ile Kula Peribacaları Civarında Yaklaşık 100 Dönüm Ekili Arazi Küle Döndü. Yangına Kula Itfaiyesinin Yanı Sıra Selendi Ve Salihli Ilçelerinden Gelen Itfaiye Ekipleri Ile Orman Ekipleri De Müdahale Etti.

Manisa’nın Kula ilçesinde son günlerde ardı arkasına çıkan yangınlar bir türlü durmak bilmiyor. Son 4 günde çıkan arazi yangınlarına bir yenisi daha eklenerek, ilçeye bağlı Sarnıç Mahallesi ile Kula Peribacaları civarında yaklaşık 100 dönüm ekili arazi küle döndü.

Kula’da son günlerde hububat hasadından kaynaklı çıkan yangınlara bugün bir yenisi daha eklendi. Öğle saatlerinde Sarnıç Mahallesi ile Kula Peribacaları arasındaki ekili arazilerden alevler yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar, bir yandan yangına müdahaleye başlarken bir yandan da durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Kula İtfaiye Amirliği ekipleri yangına müdahale etti. Salihli ve Selendi ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri, Orman İşletme Şefliği’ne bağlı ekipler ve vatandaşların da yoğun destekleriyle yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınan yangında yaklaşık 100 dönüm ekili arazi küle döndü.

Yangın bölgesinde soğutma çalışmaları devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Termometreyi gören, soluğu denizde aldı Önceki Haber

Termometreyi gören, soluğu denizde aldı

Kaçak hafriyata dron takibi Sonraki Haber

Kaçak hafriyata dron takibi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar