28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.358
EURO35.1472
ALTIN2304.0

Kırıkkaleli öğrenciler Bilecikte ağırlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırıkkaleli öğrenciler Bilecikte ağırlandı
Abone ol
BİLECİK’E GELEN KIRIKKALE ŞEHİT ALPARSLAN YAZICI KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ, BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUSTAFA SAMİ AKYOL İLE BİR ARAYA GELDİ.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce hayata geçirilen ’Evliya Çelebi Öğrenci Değişimi Programı’ çerçevesinde Bilecik’e gelen Kırıkkale Şehit Alparslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol ile bir araya geldi.


Anadolu İmam Hatip Liselerindeki öğrencilerin ülkenin farklı il ve bölgelerinin tarihî ve kültürel zenginliklerini, farklı kültür çevrelerinde yetişmiş öğrencilerin sosyo-kültürel açıdan birbirlerini tanımalarını sağlama, kardeşlik duygularının gelişmesine katkıda bulunma, toplumsal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetlerine katılma amacıyla 2022 yılının ilk aylarında ’Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı’ başlatılmıştı.


Proje ile Kırıkkale Şehit Alparslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Bilecik’e gelerek, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol’u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette öğrenci ve öğretmenleri karşılayan ve öğrencilerle ile yakından ilgilenip sohbet eden Müdür Akyol, bu tür programların öğrencilerin gelişimi ve edindikleri bilgiler açısından oldukça önemli olarak gördüğünü belirtti.


İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Bilecik’in tarihi, kültürel ve sosyal faaliyetler olarak zengin bir şehir olduğunu belirterek ’’Bu zenginliklerden en güzel şekilde faydalanmanızı diliyorum, umarım faaliyetleriniz faydalı ve dolu dolu geçer’’ dedi.


Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Akyol, öğretmenlere ve öğrencilere kitap hediye etti. Evliya Çelebi öğrenci değişimi programı ile Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kırıkkale Şehit Alparslan Yazıcı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi karşılıklı yer değişimiyle başlayıp bir hafta boyunca programa katılan öğrenci ve öğretmenler okulları dışında, farklı yöreleri sosyo-kültürel açıdan tanıyacak, tarihi ve kültürel miras bilinci kazanacak, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılacaklar.


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç Esenyurtta seminer verdiÖnceki Haber

İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç Esen...

Jandarmadan 4 adrese uyuşturucu operasyonuSonraki Haber

Jandarmadan 4 adrese uyuşturucu operasyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar