160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kaymakamlık makamına Tortum oturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakamlık makamına Tortum oturdu
Abone ol
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA PASİNLER KAYMAKAMI EMRE ZEYREK KOLTUĞUNU İBRAHİM HAKKI İLKOKULU ÖĞRENCİSİ TOLGA TORTUM’A DEVRETTİ.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Pasinler Kaymakamı Emre Zeyrek koltuğunu İbrahim Hakkı İlkokulu öğrencisi Tolga Tortum’a devretti.


Erzurum’un Pasinler ilçesinde 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramı dolayısıyla bir dizi etkinliklerle kutlanıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Çınar, Pasinler İbrahim Hakkı İlkokulu öğrencisi Tolga Tortum, Okul Müdürü ve beraberindeki öğrencilerle birlikte Pasinler Kaymakamı Emre Zeyrek’i ziyaret ettiler.


Düzenlenen etkinlikler kapsamında Kaymakam Emre Zeyrek, koltuğunu İbrahim Hakkı İlkokulu öğrencisi Tolga Tortum’a devretti. Kaymakamlık makamına oturan Tortum, okulu için oyun parkı, yoksul öğrenciler için eğitim yardımlarının yapılmasını istedi. Kaymakam Tortum’un isteklerini not alan Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özdemir’den hızlı bir şekilde ilgili kurumlara yazı yazılarak bildirilmesini talep etti.


Pasinler Kaymakamı Emre Zeyrek, kendisini ziyarete gelen öğrencilere günün anlam ve önemine binaen hediyeler verdi. Daha sonra öğrencilerle birlikte kaymakamlık makamında hatıra fotoğrafı çektirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramankazanın minik başkanlarıÖnceki Haber

Kahramankazanın minik başkanları

Gol sonrası güvenlik bariyerlerini devrilmesi sonucu futbolcu ve taraftarlar ölümden döndüSonraki Haber

Gol sonrası güvenlik bariyerlerini devri...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar