160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kaş Belediyesinden aşure ikramı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaş Belediyesinden aşure ikramı
Abone ol
ANTALYA’NIN KAŞ İLÇESİNDE MUHARREM AYI DOLAYISIYLA MERKEZ SÜLEYMAN ÇAVUŞ CAMİİ ÖNÜNDE AŞURE DAĞITIMI YAPILDI.

Antalya’nın Kaş ilçesinde Muharrem ayı dolayısıyla Merkez Süleyman Çavuş Camii önünde aşure dağıtımı yapıldı.


Kaş Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle 2 bin kişiye aşure ikram etti. Merkez Süleyman Çavuş Camii önünde düzenlenen aşure programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Cuma namazı sonrası düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, aşure dağıttı. AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin ve MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak da aşure dağıtımına katıldı.


Başkan Mutlu Ulutaş, vatandaşların Muharrem ayını kutlayarak, bu süreçte dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiğini, aşurenin ortak bir değer olduğunu söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçişleri Bakanlığı: 2si yeşil kategoride, 3 bölücü örgüt mensubu etkisiz hale getirildi Önceki Haber

İçişleri Bakanlığı: 2si yeşil kategoride...

Afyonspor çalışmalarını çift antrenmanla sürdürüyor Sonraki Haber

Afyonspor çalışmalarını çift antrenmanla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar