28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Karatay Kültür ve Sanat Akademisi güz dönemi kayıtları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karatay Kültür ve Sanat Akademisi güz dönemi kayıtları başladı
Abone ol
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kültür Ve Sanat Akademisi’ni çok önemsediklerinin Altını çizerek, Akademinin Gençler Ile çocukların Kişisel Gelişiminin Yanı Sıra Onların Okul Hayatlarındaki Başarılarının Artmasına Da önemli Katkılar Sunduğunu Belirtti.

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Karatay Kültür ve Sanat Akademisi için güz dönemi kayıtları başladı. Sanat ve kültüre yönelik 10 farklı branşta atölyelerin bulunduğu, yeteneği olduğuna inanan 7-14 yaş aralığındaki Karataylı tüm çocukların eğitim alabileceği akademinin güz dönemi kayıtları için son gün 15 Eylül Cuma olarak açıklandı.

Karatay belediyesi tarafından Doğuş Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’nde güz dönemi kayıtları başladı. Kayıtlar https:// akademi.karatay.bel.tr adresinden kabul ediliyor. 15 Eylül Cuma gününe kadar kabul edilecek kayıtlara 7-14 yaş aralığında bulunan tüm Karataylı çocuk ve gençler başvuru yapabilecek. Öğrenciler ders programlarının çakışmaması kaydıyla en fazla 2 atölyeye kadar kayıt yaptırabilecek. Akademide Akıl Zeka Atölyesi, Bilişim Atölyesi, Çini ve Seramik Atölyesi, Dil Atölyesi, (Arapça-İngilizce) Drama Atölyesi, Müzik Atölyesi, Ahşap Atölyesi, Okuma Atölyesi, Resim Atölyesi ile Diksiyon ve Seslendirme Atölyesi gibi 10 farklı branştaki atölyelerde 8 hafta boyunca teorik ile uygulamalı eğitimler verilecek. Güz döneminde 852 öğrenciye eğitim verilmesi hedefleniyor. Eğitimler hafta içi 16.00-19.10, hafta sonu ise 09.00-16.40 saatleri arasında verilecek. 2 Ekim Pazartesi günü başlayacak eğitimler, 23 Aralık’ta sona erecek.

“Çocuklarımız ve gençlerimizin gelişimine destek oluyoruz”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’ni çok önemsediklerinin altını çizerek, akademinin gençler ile çocukların kişisel gelişiminin yanı sıra onların okul hayatlarındaki başarılarının artmasına da önemli katkılar sunduğunu belirtti. Başkan Hasan Kılca, “Bu yıl ilk kez Karatay Kültür ve Sanat Akademisi’ne çocuklarımız ve gençlerimizi kabul ettik ve hepsi buraya çok sevdi. Yavrularımız, burada ilgi ve yeteneklerine göre teorik ve uygulamalı eğitimler aldı. Akademimizde drama, müzik, ahşap, çini ve bilgisayar atölyeleri ile dil kurslarımızın yanı sıra çocuklarımızın sosyal, sanatla ilgili ve kültürel gelişimlerine katkı sunacak birçok bölüm bulunuyor. Yaz dönemi eğitimlerimiz tamamlandı. Şimdi güz dönemi eğitimleri için kayıtları almaya başladık. Kurslarımıza tüm Karataylı çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Ersoy, Yunus Emre Enstitüsü ile bir araya geldiÖnceki Haber

Bakan Ersoy, Yunus Emre Enstitüsü ile bi...

Yavru kediyi kurtarıp, ağır hasarlı binanın yıkımına devam ettilerSonraki Haber

Yavru kediyi kurtarıp, ağır hasarlı bina...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar