28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoçtan BARÜye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoçtan BARÜye ziyaret
Abone ol
Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi şeref Malkoç Ve Beraberindeki Heyet Bartın üniversitesi (barü) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u Ziyaret Ederek Senato üyeleriyle Bir Araya Geldi.

Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ederek senato üyeleriyle bir araya geldi.

Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç, “Ombudsman Halkla Buluşuyor” temalı toplantıya katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bartın’a geldi. Kamu Denetçileri Sadettin Kalkan ve Celile Özlem Tunçak ile birlikte İl Kültür Merkezindeki toplantıya katılan Malkoç, ardından Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından senato üyeleriyle bir araya gelen Kamu Başdenetçisi Malkoç ve beraberindeki heyet BARÜ’de eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve toplumsal fayda noktasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. BARÜ’nün 15. yılında gösterdiği performansın yansıtıldığı “Gelişimin Öyküsü” adlı kısa filmin izlendiği toplantıda, üniversitede yapılan örnek uygulamalar üzerinden değerlendirmelerde de bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Uzun, “Üniversitemizin bölgesinden başlayarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaya yönelik hedefleri bulunmaktadır. Bu doğrultuda ihtisaslaşma alanımıza yönelik çalışmalarımız başta olmak üzere Türkiye Yüzyılı’na değer katacak önemli işler yapıyoruz. Kalite ve sürdürülebilirlik ekseninde yaptığımız faaliyetlerle yarınlarımıza değer katmaya devam ediyoruz. Bu düşüncelerle yakın ilgileri ve bizleri motive eden yaklaşımları dolayısıyla Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçimiz Sayın Şeref Malkoç’a ve çok değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi. BARÜ’deki çalışmaları ilgiyle takip ettiklerini ifade eden Başdenetçi Malkoç, “Üniversiteler bir ülkenin geleceğidir. Henüz 15 yıllık bir geçmişe sahip olan Bartın Üniversitesinde aydınlık yarınlarımız için çok önemli çalışmalar yürütülmektedir. Bu doğrultuda Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun başta olmak üzere üniversitenin tüm insan kaynağına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Operatör binanın altında böyle kaldıÖnceki Haber

Operatör binanın altında böyle kaldı

Kestiği ağaç üzerine devrilen adam hayatını kaybettiSonraki Haber

Kestiği ağaç üzerine devrilen adam hayat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar