160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kahta Devlet Hastanesinde katarakt ameliyatları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahta Devlet Hastanesinde katarakt ameliyatları başladı
Abone ol
Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Fedli Emre Kılıç, Göz Ameliyat Mikroskobu, Göz Ultrason Cihazı, Ameliyathaneye Yeni Alınan Ve Dikişsiz Katarakt Ameliyatında Kullanılan Modern Fako Cihazlarıyla Kahta’da 12 Yıl Aradan Sonra Tekrar Ameliyatlara Başlandığını Söyledi.

Adıyaman’ın Kahta Devlet Hastanesi’nde modern FAKO (Femtosaniye) cihazlarıyla tekrar katarakt ameliyatı yapılmaya başlandı.

İlçedeki hastaların Adıyaman ve başka illere sevkinin azaltılması yönünde çaba gösterdiklerini belirten Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Fedli Emre Kılıç, göz ameliyat mikroskobu, göz ultrason cihazı, ameliyathaneye yeni alınan ve dikişsiz katarakt ameliyatında kullanılan modern FAKO cihazlarıyla Kahta’da 12 yıl aradan sonra tekrar ameliyatlara başlandığını söyledi.

Başhekim Kılıç, "İlçemizdeki hastalarımızın Adıyaman ve başka illere sevkinin azaltılması çalışmalarımız devam ediyor. Hastalarımızın konfor ve memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyerek hastanemizdeki teknik ekip ve donanımlarını artırmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda hastanemizde 12 yıl aradan sonra yeniden katarakt ameliyatları yapılmaya başlandı. Hastanemizde 3 vakıa ile başlayan ameliyatlarımız artık hastalarımızın gören gözü olacak” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda 6 adet suç kaydı bulunan şüpheli tutuklandıÖnceki Haber

Elazığda 6 adet suç kaydı bulunan şüphel...

Kaymakam Seyhan ayçiçeği hasadına katıldıSonraki Haber

Kaymakam Seyhan ayçiçeği hasadına katıld...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar