26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4687
EURO34.7099
ALTIN2435.8

Jonix Hava Temizleme Ürünleriyle Bulunduğunuz Ortamın Havasını Yenileyin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jonix Hava Temizleme Ürünleriyle Bulunduğunuz Ortamın Havasını Yenileyin
Abone ol
Kapalı ortamlarda belirli bir süre kötü kokuların yaygınlık kazandığı görülmektedir.

Kapalı ortamlarda belirli bir süre kötü kokuların yaygınlık kazandığı görülmektedir. Bunun yanı sıra ortamda bakteri, küf gibi partiküllerin yoğunlaştığı gözlemlenebilmektedir. Bu nedenle alışveriş merkezleri, toplu ulaşım araçları başta olmak üzere pek çok alanda hava temizleme cihazları tercih edilmektedir.

havamtemiz.com üzerinden sizlerle buluşan Jonix hava temizleme cihazları, NTP teknolojisine sahiptir. Bu sayede HEPA filtrelerin bile göremediği 0.3 mikrondan daha küçük partiküller üzerinde etkilidir. Ortamın kısa sürede temizlenmesini sağlayan hava temizleme cihazları, aynı zamanda kötü kokuların giderilmesini de olanaklı hale getirmektedir. Sizler de yenilikçi cihazlara çok özel bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Hastane, Toplu Taşıma Araçları ve Daha Fazla Alanda Yenilikçi Cihazları Kullanın
J
onix hava temizleme cihazları ortamda bulunan bakteri, küf, virüs, uçucu organik bileşik gibi partiküller üzerinde etkilidir. Kötü kokular üzerinde de etkili olan cihazlar, koronavirüs etkilerinden de korunmanızı mümkün kılar. Kapalı alanlarda kullanılabilen cihazların yaygın olarak kullanıldığı alanları şu şekilde sıralayabiliriz:

  İşyeri ve konutlar

  Konaklama alanları

  Hastane, klinik, laboratuvar gibi sağlık kurumları

  Eğitim kurumları

   Üretim alanları

   Atık merkezleri

  Güzellik salonları

  Kuaför ve berberler

Belirtilen alanların her biri, gün içerisinde sirkülasyonun yoğun olarak görüldüğü alanlardır. Bu nedenle sıklıkla bu tür alanlarda hava temizleme cihazları kullanılmaktadır. Jonix hava temizleme cihazları, aktif hale geldikten sonra 24 saat boyunca kesintisiz bir şekilde çalışır. Bu sayede ortamın kısa sürede efektif bir şekilde temizlenmesini sağlar.

Üniversite Laboratuvarlarınca Onaylanan Ürünleri Gönül Rahatlığıyla Kullanın

Üniversite laboratuvarlarınca test edilip onaylanan Jonix hava temizleme cihazları, Mükemmellik Sertifikası ve Çevre Sağlık Sertifikası gibi onaylı belge ve sertifikalara sahiptir. Bu sayede kapalı alanlarda gönül rahatlığıyla kullanılabilmektedir. NTP teknolojisi sayesinde en küçük partiküller üzerinde bile etkili olan hava temizleme cihazları, sahip olduğu özellikler sayesinde dikkatleri üzerine çekmektedir.

Sizler de Havam Temiz üzerinden sizlerle buluşan Jonix Steel gibi hava temizleme cihazlarını inceleyebilirsiniz. Her bir ürün hakkında bilgi sahibi olabilir, arzu ettiğiniz ürünleri güvenli ödeme yöntemleriyle satın alabilirsiniz. Kapalı alanlarda kullanabileceğiniz cihazlar, kendiniz ve sevdiklerinizin sağlıklı bir yaşantı içerisinde olmasını mümkün kılıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aç kurtlar iki eşeği telef edip birini yaraladıÖnceki Haber

Aç kurtlar iki eşeği telef edip birini y...

Varil Isıtma Sistemlerinde Isıtmax Ayrıcalığını EdininSonraki Haber

Varil Isıtma Sistemlerinde Isıtmax Ayrıc...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar