160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İpekyolunda fırınlara yönelik denetimler sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İpekyolunda fırınlara yönelik denetimler sürüyor
Abone ol
Van’ın Ipekyolu Belediyesi Ilçe Genelinde Ekmek üretimi Yapan Fırın Ve Pide Salonlarına Yönelik Denetimlerine Devam Ediyor.

Van’ın İpekyolu Belediyesi ilçe genelinde ekmek üretimi yapan fırın ve pide salonlarına yönelik denetimlerine devam ediyor.

Belli aralıklarla ilçe genelindeki fırınlar ile pide salonlarının denetimlerini sürdüren Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Gıda ve Hijyen Denetim Şefliği ekipleri, iş yerlerinde genel hijyen denetimi, üretimde kullanılan hammaddelerin uygunluğu ve ürünlerin gramajlarını kontrol ettiler.

Fırınlarda özellikle çalışanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin temiz olup olmadığı, istenilen şartlara uyulup uyulmadığı hususunda kontroller yapan ekipler, vatandaşın sağlığını ön planda tutan ve kurallara uyan işletmelere teşekkür etti.

Yapılan denetimlerde tespit edilen olumsuzluklarla ilgili işletmelere yönelik uyarılarda bulunularak gerekli düzenlemeleri yerine getirmeleri için süre verilerken, süre bitiminde tekrar gerçekleştirilecek denetimlerde olumsuzlukların yeniden tespit edilmesi halinde ilgili mevzuat kapsamında idari yaptırımlar uygulanacağı bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üreticiye 2 bin 350 kuşburnu fidanı desteği Önceki Haber

Üreticiye 2 bin 350 kuşburnu fidanı dest...

DENİB ihracatçılara satış becerilerini geliştirme yöntemlerini anlattı Sonraki Haber

DENİB ihracatçılara satış becerilerini g...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar