160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İnşaat işçisinin ölümünde otopsi raporu sonucu kalp krizi çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnşaat işçisinin ölümünde otopsi raporu sonucu kalp krizi çıktı
Abone ol
Antalya’nın Manavgat Ilçesindeki Bir Inşaatta Demirci Ustası Olarak çalıştığı Sırada Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybettiği Belirtilen Adamın Yapılan Otopsisinde Kalp Krizi Sonucu öldüğü Belirlendi.

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir inşaatta demirci ustası olarak çalıştığı sırada elektrik akımına kapılan ve hastanede hayatını kaybeden işçinin otopsi sonucu kalp krizi olarak çıktı.

Sarılar Mahallesi 1114 Sokak’ta bulunan inşaatta demir ustası olarak çalışan 36 yaşındaki Yasin Konukçu, elektrik akımına kapılması sebebiyle yaralı olarak Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yasin Konukçu, kaldırıldığı Manavgat Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Konukçu’nun yapılan otopsisi sonucunda ölüm sebebinin kalp krizi olduğu belirlendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Karadeniz Manisaya veda etti, Sakaryaya mesaj gönderdiÖnceki Haber

Vali Karadeniz Manisaya veda etti, Sakar...

Osmaniye Devlet Hastanesinde Soğutma Sistemi ArızalandıSonraki Haber

Osmaniye Devlet Hastanesinde Soğutma Sis...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar