160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İnönü Üniversitesinden öğrenci affı açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnönü Üniversitesinden öğrenci affı açıklaması
Abone ol
MALATYA İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TARAFINDAN ÖĞRENCİ AFFIYLA İLGİLİ OLARAK YAPILAN AÇIKLAMADA, 7 KASIM’A KADAR BAŞVURU YAPILMASI İSTENDİ

Üniversitede okurken ilişiği kesilen öğrenciler için getirilen af hakkından yararlanmak isteyenler 7 Kasım’a kadar başvuru yapabilecek.


Malatya İnönü Üniversitesi tarafından öğrenci affıyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “5 Temmuz 2022 tarih ve 31887 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7417 Sayılı Kanun’un 35 Maddesi ile 2547 Sayılı Kanuna Eklenen Geçici 83 üncü maddeden yararlanmak isteyen (öğrenci affı) 5 Temmuz 2022 tarihinden önce ilişiği kesilen Üniversitemiz öğrencileri, en geç 7 Kasım 2022 tarihi mesai bitimine kadar başvuru yapabilecekler” denildi.


İnönü Üniversitesi açıklamasının son bölümünde, “5 Temmuz 2022 tarihinden önce ilişiği kesilen Üniversitemiz öğrencileri, en geç 7 Kasım 2022 tarihi mesai bitimine kadar ön lisans/lisans öğrencileri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına, Kampüs dışındaki eğitim birimlerde öğrenci işleri ofisine, lisansüstü öğrencilerin ilgili Enstitü Müdürlüğüne başvuru formu ve istenen belgeler ile şahsen, posta, veya kargo yoluyla başvurmaları ve kanunda belirtilen şartları taşımaları halinde öğrenime başlayabileceklerdir" ifadeleri kullanıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eroinle yakalanan 4 kişi gözaltına alındıÖnceki Haber

Eroinle yakalanan 4 kişi gözaltına alınd...

Okul servis araçları için istişare toplantısı yapıldıSonraki Haber

Okul servis araçları için istişare topla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar