160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İletişim Bilimleri Fakültesi UM Türkiye ekibini ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İletişim Bilimleri Fakültesi UM Türkiye ekibini ağırladı
Abone ol
Anadolu üniversitesi Iletişim Bilimleri Fakültesi, Medya Planlama Ve Reklamcılık Sektörünün önde Gelen Ajanslarından Um Türkiye Ekibini Ağırladı.

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi, medya planlama ve reklamcılık sektörünün önde gelen ajanslarından UM Türkiye ekibini ağırladı.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından düzenlenen etkinlikte, UM Worldwide Genel Müdürü Taylan Koru ve ekip üyelerince Türk televizyonlarında yayınlanan gündüz kuşağı programlarına ve hedef kitlesine dair sunum gerçekleştirildi.

‘Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı’ başlıklı sunum paylaşıldı

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necip Serdar Sever’in açılış konuşmasını yaptığı buluşmada, ‘Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı’ başlıklı sunuma geçildi. Ekip üyelerinden UM Türkiye Dijital Direktörü Sinem Coşkun, Proje İçerik Direktörü Emre Candan ve Tüketici İçgörüleri Yöneticisi Can Özcan tarafından, gündüz kuşağı programları ve izler kitleye dair ayrıntılı bilgiler aktarıldı. Hedef kitle hakkında etnografik ve sosyolojik bakış açılarını katılımcılarla paylaşan konuşmacılar, söz konusu programların etkinlik alanlarının ne denli derin olduğunu aktardılar.

“İletişim bir bütündür”

UM Worldwide Genel Müdürü Taylan Koru, iletişimin bir bütün olduğunu, kitlelere ulaşacak mesajların nerede ve nasıl verileceğinin büyük önem arz ettiğini ifade etti. Sosyal medya etkileyicileri tanıtımından, arama motoru optimizasyonuna kadar pek çok farklı alanda hizmet verdiklerini aktaran Koru, etkin çalışma sistemleriyle istenilen her alanda kanvas oluşturabileceklerini belirtti.

İletişim Bilimleri Fakültesi Frig Salonundaki buluşmaya İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülend Aydın Ertekin, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Sekmen; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımızın daima yanında olacağız” Önceki Haber

Başkan Sekmen; “Bugüne kadar olduğu gibi...

Turizm Fakültesinde “Osmanlının Son Döneminde Eskişehirin Sosyo Kültürel Yapısı” konuşuldu Sonraki Haber

Turizm Fakültesinde “Osmanlının Son Döne...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar