160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hastane personeline iletişim semineri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hastane personeline iletişim semineri
Abone ol
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Eğitim Birimi Koordinasyonunda, Hastanede Görevli Sağlık Personeline Yönelik Etkili Iletişim Eğitim Semineri Düzenlendi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi eğitim birimi koordinasyonunda, hastanede görevli sağlık personeline yönelik Etkili İletişim Eğitim Semineri düzenlendi.

Atatürk Devlet Hastanesi konferans salonunda Düzce Üniversitesi Akademisyeni Dr. Öğr. Gör. Nurgül Soydaş tarafından verilen ve yaklaşık bir hafta süren eğitim programına 500’e yakın sağlık personeli katıldı. Yoğun bir ilgiyle takip edilen eğitim programına İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’da katıldı.

Yılmaz, eğitim seminerinin kapanış programında yaptığı konuşmada; verimli bir İletişim eğitimleri serisinin başlangıcı olduğunu belirterek destekleri için başta Vali Selçuk Aslan olmak üzere, Düzce Üniversitesi’ne, tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye'nin AB Üyelik Süreci Canlandırılmalı" Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye'nin AB Üy...

Sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 2 yaşındaki çocuk yaralandı Sonraki Haber

Sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 2 ya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar