160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Patoloji Laboratuvarı hizmete açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Patoloji Laboratuvarı hizmete açıldı
Abone ol
Bölgenin Tek “patoloji Laboratuarı” Giresun’da

Giresunlu hayırsever iş insanı Mustafa Cevdet Yerli ve ailesi tarafından yaklaşık 9 milyon liralık bağışla yenilenen Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Laboratuvarı hizmete açıldı.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ,hayırsever iş insanı Mustafa Cevdet Yerli ve ailesi, Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Ağar, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Başhekim Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ve davetlilerin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen laboratuvar bölgenin tek Patoloji Laboratuvarı olma özelliği taşıyor.

Açılışın ardından kısa bir konuşma yapan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengetçi, laboratvuarın açılışında emeği geçenlere teşekkür ederek bu hizmetin Giresun’un sağlık sektöründeki ilerlemesi için büyük bir adım olduğuna dikkat çekti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da ”TAYPA Sürdürülebilirlik Paneli” düzenlendiÖnceki Haber

Tekirdağ’da ”TAYPA Sürdürülebilirlik Pan...

Hepsiburadadan hane ekonomilerine Kasım ayında 4 milyar TL destekSonraki Haber

Hepsiburadadan hane ekonomilerine Kasım...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar