160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gıda üretimi yapan çalışanlara hijyen eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gıda üretimi yapan çalışanlara hijyen eğitimi
Abone ol
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Gıda üretimi Yapan Imalathanelerde çalışanlara Hijyen Ve Temizlik Eğitimi Verdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, gıda üretimi yapan imalathanelerde çalışanlara hijyen ve temizlik eğitimi verdi.

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, pasta ve baklava imalathanelerinde çalışanların vatandaşlara daha iyi hizmet sunması ve daha hijyenik koşullarda üretim yapmalarını sağlamak amacıyla eğitim programı hazırladı.

Ali Emiri Kültür Merkezi’nde uzman eğitmenler, sektör çalışanlarına kişisel temizlik, işyerlerinde uyulması gereken hijyen kuralları, işyerlerinin temizliği, işyerlerinde kullanılan alet ve ekipmanların temizliği ve üretim teknikleriyle ilgili eğitim verdi.

Vatandaşların güvenli gıdaya ulaşması sağlamak amacıyla üretim sürecinde yer alan personellerin eğitimine devam edilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eti Bakırın Mazıdağı Tesisi, ABden fon almaya hak kazandı Önceki Haber

Eti Bakırın Mazıdağı Tesisi, ABden fon a...

Hafif ticari araç ile minibüs çarpıştı: 3 yaralı Sonraki Haber

Hafif ticari araç ile minibüs çarpıştı:...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar