160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Genel başkan yardımcıları oylarını kullandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genel başkan yardımcıları oylarını kullandı
Abone ol
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ve Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Oyunu Hüma Hatun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Eşi Ve Kızıyla Birlikte Kullandı.

İktidar ve ana muhalefet partisinin Balıkesirli genel başkan yardımcıları Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda oylarını kullandı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, oyunu Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eşi ve kızıyla birlikte kullandı. Uygur oyunu kullandıktan sonra Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde görevlileri ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da oyunu memleketi Gönen’deki Gönen Şehit Kaymakam Rahmi Bey İlkokulunda eşiyle birlikte oyunu kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklarelinde seyyar sandık evlerinden çıkamayan seçmenlerin ayağına gidiyor Önceki Haber

Kırklarelinde seyyar sandık evlerinden ç...

UMKEnin 5 günlük zorlu eğitim tatbikatı tamamlandı Sonraki Haber

UMKEnin 5 günlük zorlu eğitim tatbikatı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar