30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4276
EURO34.7879
ALTIN2430.0

Gaziantep’de yaşanan terör saldırısını kınadılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep’de yaşanan terör saldırısını kınadılar
Abone ol
Osmaniye’de “Emek ve Demokrasi güçleri” tarafından, Gaziantep’te yaşanan terör saldırısı yapılan basın açıklaması ile kınandı.
Osmaniye’de “Emek ve Demokrasi güçleri” tarafından, Gaziantep’te yaşanan terör saldırısı yapılan basın açıklaması ile kınandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda saat: 18.00’de yapılan basın açıklaması İHD Osmaniye İl Başkanı Ahmet Aycan okudu.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 20 ağustos 2016 günü  bir düğün törenine canlı bomba saldırısını kınamak amacı ile bir araya geldiklerini belirten Aycan, bombalı saldırıda ölenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileklerini belirttiler.

Basın açıklamasında; 7 Haziran 2015 Milletvekili seçimleri öncesinden başlayan ve daha günlerdeki süreçte de devam eden terör olaylarına değinilen basın açıklamasında, Reyhanlı, Ankara, Diyarbakır ve Suruç’ta yaşanan katliamlar da anımsatıldı.

Basın açıklamasında İŞİD’in terör eylemlerine değinilerek, son olarak Gaziantep’de yaşanan üzücü olayla ilgili yetkililerin gerekli önlemleri almadığı ve terör örgütü üyelerinin ülkede rahatça gezdikleri görüşlerine yer verildi.

Basın açıklamasının sonunda, “Bizler Emek ve Demokrasi Güçleri olarak; Ortadoğu barışına katkı sunacak çözümler ve politikalar geliştirilmelidir. İŞİD terör örgütü tarafından gerçekleştirilen Reyhanlı, Suruç, Ankara, Diyarbakır, İstanbul ve en son Gaziantep katliamlarının gerçek faillerinin ve bağlantılarının tüm gerçekliği ile ortaya çıkarılması için etkin bir soruşturma yürütülmesini, toplumun haber alma hakkındı açıkça ihlal eden yayın yasaklarının kaldırılmasını talep ediyoruz. Gaziantep ilimizde yaşanan vahşi, insanlık dışı katliamı şiddetle kınıyor, yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyor, faillerin ortaya çıkarılması için Hükümeti göreve davet ediyoruz” denildi.

Yapılan basın açıklamasının ardından, katılımcılar olaysız şekilde Cumhuriyet Meydanı’ndan ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar