160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gazi Üniversitesi personeline 45 bin lira promosyon

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazi Üniversitesi personeline 45 bin lira promosyon
Abone ol
GAZİ ÜNİVERSİTESİ İLE TÜRKİYE HALKBANKASI ARASINDA İMZALANAN MAAŞ ÖDEMELERİ PROTOKOLÜ İLE ÜNİVERSİTEDEN MAAŞ ALAN HER SEVİYEDE PERSONEL İÇİN 45 BİN LİRA PROMOSYON MİKTARI BELİRLENDİ.

Gazi Üniversitesi ile Türkiye Halkbankası arasında imzalanan Maaş Ödemeleri Protokolü ile üniversiteden maaş alan her seviyede personel için 45 bin lira promosyon miktarı belirlendi.


Gazi Üniversitesi ile Türkiye Halkbankası arasında imzalanan Maaş Ödemeleri Protokolü çerçevesinde kurum personeline ait maaş ödemelerinin Halkbankası tarafından yapılması hususunda anlaşmaya varıldı. Rektörlük Yeni Senato Salonu’nda düzenlenen protokol imza törenine Gazi Üniversitesi Rektörü ile Halkbankası Bölge Koordinatörü Ahmet Karakaş, üniversite ve sendika yöneticileri katıldı. Protokole dair Gazi Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Mutabakat sonucunda protokolün süresinin 49 ay olması ve 1 Ocak 2023 itibarıyla başlaması kararlaştırıldı. Kurumdan maaş alan her seviyede personel için 45 bin lira promosyon miktarı belirlendi. 45 bin liranın 44 bin 500 lirası 15 Ocak’ta maaşını alan bütün personelin hesabına sözleşmenin imzalanmasına müteakiben 10 gün içinde yatacak. Kalan 500 lira ise personelin kredi kartlarına peşin ParafPara olarak yüklenecek. Maaş hesaplarından hesap işletim ücreti, ATM kartı ve kredi kartı ücreti alınmayacak. Bütün muafiyetler sadece maaş hesaplarından olacak olup, bankadaki diğer hesapları kapsamıyor. İnternler ve uzmanlık için Gazi Üniversitesi Hastanesi’nde bulunan yabancı uyruklu personele yönelik görüşmeler ise devam ediyor” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İmamoğlunu yalanladı Önceki Haber

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Te...

BODER ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden MESEMe 1 yıl uzatma Sonraki Haber

BODER ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar