
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallemde Konser Var” etkinlikleri, şehrin sevilen yerel sanatçılarını Gazi şehirlilerle buluşturuyor. gAZ
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallemde Konser Var” etkinlikleri, şehrin sevilen yerel sanatçılarını Gazi şehirlilerle buluşturuyor.
Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Turizm Daire Başkanlığı’nın organize ettiği konserlerde, her gün bir mahallede bir sanatçı sevilen şarkılarını vatandaşlarla birlikte söylüyor.
Yoğun ilgi gören konserlerde, Zeytinli Mahallesi’nde Şehit Nafi Kıvanç İlkokulu’nda sahne alan sevilen sanatçı Hasan Çoban, büyük bir coşkuyla karşılandı.
Çoban’ın şarkılarına keyifle eşlik eden vatandaşlar, unutulmaz anlar yaşadı.
Hasan Çoban’ın yanı sıra, yerel sanatçılardan Mehmet Kalkan ve Doğan Bayburt’un verdiği konserler de büyük beğeni topladı.
Konserler, ilerleyen günlerde de devam edecek. 30 Temmuz 2024 Salı günü Barak Mahallesi Fehmi Kasapoğlu İlkokulu’nda Kral Deniz, 6 Ağustos 2024 Salı günü Düztepe Çamlık Mahallesi Hürriyet Ortaokulu’nda Okan Bayburt, 7 Ağustos 2024 Çarşamba günü Gazikent Mahallesi Gürteks Mehmet Hayri Özkaya İlkokulu’nda Aysel Yılmaz sahne alacak.
Son olarak, 13 Ağustos 2024 Salı günü Seyrantepe Mahallesi Edebali İlkokulu’nda Faruk Lök, Gazi şehirlilere müzik dolu bir akşam yaşatacak.

Yorum Yazın