160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Eskişehirde emekli öğretmenler 48 yıl sonra buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskişehirde emekli öğretmenler 48 yıl sonra buluştu
Abone ol
ESKİŞEHİR’DE EMEKLİ ÖĞRETMENLER 48 YIL SONRA ‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE BİR ARAYA GELEREK BULUŞTULAR VE BİRLİKTE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİ İLE İLGİLİ HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER.

Eskişehir Hamidiye Yunus Emre Öğretmen Okulu’ndan 48 yıl önce mezun olan 42 emekli öğretmen; ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ münasebetiyle bir araya geldi.


Düzenlenen etkinlikte emekli öğretmenler, hasret giderirken vefat eden meslektaşlarını ve sınıf arkadaşlarını da andılar. Emekli öğretmen İlyas Küçükcan, emekli öğretmen Muharrem Kubat ve emekli öğretmen Gazi Durusu düzenlenen etkinlikte, günün anlam ve önemi ile ilgili açılış konuşması yaptı. Okuldan 48 yıl önce mezun olan emekli öğretmenler, o zamanın Hamidiye Yunus Emre Öğretmen Okulu’nu Müdürü Faik Dikmen’i de etkinliklerine davet ettiler.


Düzenlenen etkinlikle konuşan 48 yıl önce okul müdürlüğü yapan Faik Dikmen, "48 yıl sonra öğrencilerimizi bir arada görüyoruz. Bir öğretmen için mutlu bir an. Öğrencilerimden birbirlerini her zaman sevmelerini ve unutmamalarını istiyorum. Aranızdaki bağı hiçbir zaman koparmayın. Öğrencilerimle birlikte burada buluşmaktan son derece memnunluk duydum’’ dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Televizyon hırsızlarını kamera kayıtları ele verdi Önceki Haber

Televizyon hırsızlarını kamera kayıtları...

Koçarlı, uzman dokunuşlarla güzelleşecek Sonraki Haber

Koçarlı, uzman dokunuşlarla güzelleşecek

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar