160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Erzurumda Okul Müdürleri toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzurumda Okul Müdürleri toplandı
Abone ol
Erzurum Il MillÎ Eğitim Müdürü Yakup Yıldız Başkanlığında; Aziziye, Palandöken Ve Yakutiye Ilçelerinde Görev Yapan Okul Müdürlerinin Katılımlarıyla Atatürk üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezinde 2023-2024 Eğitim-öğretim Yılı Hazırlık Ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Erzurum İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız başkanlığında; Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde görev yapan okul müdürlerinin katılımlarıyla Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezinde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlık ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya; İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları İsmail Bağrıyanık, İsmail Yeşilyurt, Orhan Beyazlı, Aziziye İlçe Millî Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, Palandöken İlçe Millî Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar, Yakutiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç ile Aziziye, Palandöken ve Yakutiye’de ilçelerindeki resmî ve özel okullarda görev yapan okul müdürleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ın sunumları ile devam etti.

“Güçlü Türkiye’nin Hizmetkârı Bireyler Yetiştirmek En Büyük Ülkümüz Olacaktır”

Bugüne kadar Erzurum’un maarif davasına hizmet eden tüm İl Millî Eğitim Müdürlerine teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: “Erzurum’da eğitime dair sözü, fikri, projesi olan herkese gönlümüz de makamımız da sonuna kadar açıktır. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda; Mevlana Celaleddin Rumî’nin pergel metaforunda ifadesini bulan bir ayağı kültürel-manevî değerlerine sabit, diğer ayağı dünyayı dolaşabilen, güçlü Türkiye’nin hizmetkârı bireyler yetiştirmek en büyük ülkümüz olacaktır.” dedi.

“Biz, Büyük Bir Aileyiz”

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında il genelinde yürütülecek proje ve faaliyetler, Cumhuriyetin 100.Yılı Etkinlikleri, akademik başarı, değerler eğitimi ve kurum kültürü başlıklarında hedeflerini açıklayarak başarılı kurumların güçlü kültüre sahip olan kurumlar olduğuna değinen İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, sağlıklı bir gelişmenin ancak kurum kültürü oluşturmakla elde edilebileceğini belirtti ve “Biz, Erzurum İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak büyük bir aileyiz. Ben, bu büyük ailenin bir parçası olmakla gurur duyuyor; siz değerli okul müdürlerimizle birlikte başaramayacağımız, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluğun olmadığına inanıyorum.” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyyübiyeli kadınlar kurslarda değişim yaşıyorÖnceki Haber

Eyyübiyeli kadınlar kurslarda değişim ya...

Başıboş sokak köpekleri, küçük çocuğu olan bir kadının etrafını çevirdiSonraki Haber

Başıboş sokak köpekleri, küçük çocuğu ol...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar