160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Elazığda KPSS heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığda KPSS heyecanı
Abone ol
TÜM TÜRKİYE’DE OLDUĞU GİBİ ELAZIĞ’DA DA KPSS’YE GİREN BİNLERCE ADAY TER DÖKTÜ.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da KPSS’ye girecek binlerce aday okulların yolunu tuttu.


Elazığ’da Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek adaylar okulların yolunu tuttu. Adaylar detaylı üst araması ve kimlik kontrolünden sonra içeriye alındı. Saat 10.00 itibariyle okullarda kapılar kapatıldı. Bazı adaylar ise son anda sınava yetişti. Sınav saatinin gelmesiyle birlikte, memur olmak isteyen çok sayıda aday sınav salonlarında ter dökmeye başladı.


Heyecanlı olduğunu belirten Ahmet Eskici, “Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah herkesin emeklerinin karşılığını verir. Hayırlısı biz de çalıştık. İnşallah biz de emeklerimizin karşılığını alırız” dedi.


KPSS’ye gireceğini aktaran Serhat Yılmaz ise, "Daha önce tecrübe ettiğim için çok bir heyecanım yok. Çalıştım, hakkımızda hayırlısı olsun" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Belediyesi, haşerelere karşı etkin mücadele sergiliyorÖnceki Haber

Esenyurt Belediyesi, haşerelere karşı et...

Sıcaklar leylekleri de etkiledi, doğaseverler leylekler için harekete geçtiSonraki Haber

Sıcaklar leylekleri de etkiledi, doğasev...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar