160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

DPÜde Game Art Seminerine yoğun ilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DPÜde Game Art Seminerine yoğun ilgi
Abone ol
DPÜ’DE GAME ART SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ), Vertigo’nun Kampüs Buluşmaları etkinlikleri çerçevesinde “Game Art” isimli seminer gerçekleştirildi.


Güzel Sanatlar Fakültesine bağlı Çizgi Film - Animasyon Bölümü ile Vertigo Mobil Oyun Geliştirme ve Yayınlama Stüdyosunun iş birliği ile düzenlenen ve Vertigo Kurucu Ortağı Ali Sayın, 3D Animatör Onur Ekim, 2D Game Artist Esin Çavuşoğlu ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hazal Bigir’in konuşmacı olduğu etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Seminerde konuşmacılar kendi alanlarıyla ilgili deneyimlerini ve yaptıkları örnek uygulamaları öğrencilerle paylaştı.


Kütahya Tasarım Teknokent’te de şube açan Vertigo’nun yöneticileri, öğrencilerin kurumlarında staj yapmalarının yanında tam ve yarı zamanlı çalışabilmeleri için olanaklar sağlayacaklarını ifade ettiler. Etkinlik, firma yetkililerinin öğrencilerin sektör ve firma hakkındaki sorularını cevaplandırmasının ardından sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meteorolojiden 4 il için kuvvetli yağış uyarısı Önceki Haber

Meteorolojiden 4 il için kuvvetli yağış...

Aydınfest etkinlikleri ertelendi Sonraki Haber

Aydınfest etkinlikleri ertelendi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar