160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Cumhuriyet Bulvarında öncelik yayaların

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyet Bulvarında öncelik yayaların
Abone ol
BÜYÜKŞEHİR ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI EKİPLERİ UKOME KARARIYLA MOTOSİKLET VE AKÜLÜ BİSİKLETLERE KAPATILAN CUMHURİYET BULVARINDA DENETİM YAPIYOR.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, UKOME kararıyla motosiklet ve akülü bisikletlere kapatılan Cumhuriyet Bulvarı’nda denetim yapıyor.


İzmit Cumhuriyet Bulvarı motosiklet ve akülü bisikletlere kapatıldı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Cumhuriyet Bulvarı’nda denetim yaparak, motosiklet sürücülerini uyardı. Kararı belirten tabelalar Cumhuriyet Bulvarı’nda belirlenen noktalara asıldı. Zabıta Dairesi Başkanlığı İhtisas Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler ise 7 gün 24 saat boyunca 8 kişilik ekiple Cumhuriyet Bulvarı’nda denetim yapıyor.


Zabıta ekipleri Cumhuriyet Bulvarı’nı baştan sona gezerek park halindeki motosikletleri fotoğraflıyor. Sahiplerine ulaşılan araçlar, sürücüsü tarafından yerinden kaldırılıyor, plakalar ise merkeze bildiriliyor. İlk seferde uyarılan motosiklet sürücülerine, ikinci kez aynı şey olursa cezai işlem uygulanıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye Başkanı Deveciler, Van Çalıştayına katıldı Önceki Haber

Belediye Başkanı Deveciler, Van Çalıştay...

İskilipte vektörel mücadeleye hız verildi Sonraki Haber

İskilipte vektörel mücadeleye hız verild...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar