160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezyada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezyada
Abone ol
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, G20 LİDERLER ZİRVESİ’NE KATILMAK ÜZERE ENDONEZYA'NIN BALİ ADASINA GELDİ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Endonezya’nın Bali adasına geldi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15-16 Kasım tarihlerinde, Endonezya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 17’nci G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Bali’ye ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ı Bali Ngurah Rai Uluslararası Havalimanı’nda, Endonezya Sağlık Bakanı Budi Gunadi Sadikin, Bali Valisi Wayan Koster, Büyükelçi Ahmet Cemil Miroğlu ve diğer yetkililer karşıladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyareti çerçevesinde bugün Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile kapsamlı ikili görüşme gerçekleştirecek. Görüşmede, Türkiye ve Endonezya arasındaki ilişkiler tüm yönleriyle gözden geçirilecek, işbirliğinin daha da geliştirilmesine yönelik olarak atılabilecek adımlar ele alınacak.


“Birlikte Toparlanma - Daha Güçlü Toparlanma” ana temasıyla gerçekleştirilecek zirvede G20 liderleri, “Gıda ve Enerji Güvenliği,” “Sağlık” ve “Dijital Dönüşüm” başlıklı üç oturumda fikir alışverişinde bulunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve çerçevesinde çeşitli ülkelerin liderleriyle temaslar gerçekleştirecek.


Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci eşlik ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kurduğu mantar tesisinde taleplere yetişemiyorÖnceki Haber

Kurduğu mantar tesisinde taleplere yetiş...

Tarihi değirmen yıllara meydan okuyorSonraki Haber

Tarihi değirmen yıllara meydan okuyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar