28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3419
EURO35.1364
ALTIN2308.5

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapmıştı, esnaflar yeni iş yerlerinde ticari hayatına başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapmıştı, esnaflar yeni iş yerlerinde ticari hayatına başladı
Abone ol
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN DEPREMİN MERKEZİ KAHRAMANMARAŞ'TA AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİĞİ "AFAD KOCAELİ ÇARŞISI"NDA ESNAFLAR YENİ İŞ YERLERİNDE TAM DONANIMLI ŞEKİLDE MÜŞTERİLERİNE HİZMET VERİYOR.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın depremin merkezi Kahramanmaraş’ta açılışını yaptığı ’AFAD Kocaeli Çarşısı’nda esnaflar yeni iş yerlerinde tam müşterilerine hizmet veriyor.


Kahramanmaraş’ta iki büyük depremde iş yerleri yıkılan ve ağır hasar gören küçük esnafa yönelik Kocaeli Valiliği koordinesinde "AFAD Kocaeli Çarşısı" kuruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen çarşıda bakkal, terzi, lokanta, terzi, kırtasiye, elektronik eşya tamircisi, konfeksiyon, kuaför, dönerci ve birçok sektörde faaliyet gösteren esnaf faaliyetine başladı.



"Benim yaşım 50, ilk defa yakın gördüm"


Trabzon Caddesi’nde 12 yıldır esnaflık yaptığını belirten Salih Demirci, "Sağ olsun Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Kocaeli Valimiz, belediye başkanlarımız inanın çok çalıştılar. Bir şeyler yapmak için çok çabaladılar. Cumhurbaşkanımız sağ olsun geldi, çok sevindik. Benim yaşım 50, ilk defa yakın gördüm. Çok sevindim. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’ım devletimize, milletimize zeval vermesin" diye konuştu.



"Gelecek günlerde umutluyuz"


Devlet ve milletin el ele olduğunu ifade eden Mustafa Çiçek, "Umutluyuz devletimiz, milletimiz, esnaflarımız birlikte el ele. Bu zor günleri atlatacağımıza inancımız sonsuz. Buradan emeği geçen tüm yetkililerimize çok teşekkür ediyoruz. Burada esnaflarımızı yeniden canlandırma adına güzel çalışmalar başladı. Gelecek günlerde umutluyuz. Sayın Cumhurbaşkanımız olsun, İçişleri Bakanımız olsun genel olarak da yetkililerimiz her şeyimizle ilgileniyor burada" şeklinde konuştu.



"Rızkımızın peşindeyiz"


Elektronik eşya tamircisi Mustafa Dikici ise, "İş yerimiz ağır hasarlı olduğundan dolayı buraya geldik. Burayı da bizim Cumhurbaşkanımızın önerisiyle Kocaeli Valiliği yaptı. Burada açılış olduğundan beri geliyoruz bekliyoruz, rızkımızın peşindeyiz. Ekmek peşindeyiz, çalışıyoruz. Müşterilerimiz de buraları öğrenecek" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Suudi Arabistandan umre kısıtlamasıÖnceki Haber

Suudi Arabistandan umre kısıtlaması

Ev sahibi-kiracı kavgasında yaralanan kiracı ve kızına ev hapsiSonraki Haber

Ev sahibi-kiracı kavgasında yaralanan ki...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar