160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çayı kirletip balık ölümüne sebep olan firmaya 66 bin lira ceza kesildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çayı kirletip balık ölümüne sebep olan firmaya 66 bin lira ceza kesildi
Abone ol
DÜZCE'DE YAĞMUR SUYU HATTINA BOYA DÖKEREK, MELEN ÇAYI'NIN RENGİNİN DEĞİŞMESİNE VE BALIKLARIN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN FİRMAYA 66 BİN LİRA CEZAİ İŞLEM UYGULANDI.

DÜZCE (İHA) – Düzce’de yağmur suyu hattına boya dökerek, Melen Çayı’nın renginin değişmesine ve balıkların ölümüne sebep olan firmaya 66 bin lira cezai işlem uygulandı.


Yaklaşık 1 hafta önce Melen Çayı’nın renginin kırmızı olduğunu gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bölgede detaylı inceleme yaptı, sudan numune aldı. Yapılan incelemelerde suyun renginin değişimine yağmur suyu hattından gelen boyanın sebep olduğu belirlendi. Boyayı yağmur suyu hattına döken firmaya 66 bin lira cezai işlem uygulandı. Boyanın ise araçlar için kullanılan boyalardan olduğu öğrenildi.


Öte yandan, bölgede balık ölümleri de gerçekleşti. Balıkların dereye dökülen boyadan zehirlendiği tespit edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
240 milyon liralık dev yatırımın temeli atıldıÖnceki Haber

240 milyon liralık dev yatırımın temeli...

Ankarada eski kocası tarafından öldürülen Pelin toprağa verildiSonraki Haber

Ankarada eski kocası tarafından öldürüle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar