160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çatak Belediyesi araç filosunu genişletti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çatak Belediyesi araç filosunu genişletti
Abone ol
VAN’IN ÇATAK BELEDİYESİ, VATANDAŞLARA DAHA KALİTELİ VE HIZLI HİZMET VEREBİLMEK İÇİN 5 YENİ ARAÇ ALARAK FİLOSUNU GENİŞLETTİ.

Van’ın Çatak Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için 5 yeni araç alarak filosunu genişletti.


Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte hizmet ağına dahil edilen yeni araçları inceledi. Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, hizmet konusunda ciddi çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, "Mevcut araçlar yetersiz kalıyor. Vatandaşlarımıza zamanında ve eksiksiz hizmet vermek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyoruz. Araçlarımız eski olunca yeteri kadar hizmet sunamıyorduk. Bu nedenle eskimiş mevcut araçlarımızı Makine Kimya Endüstrisine satarak geri dönüşüme kazandırdık. Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet etmek için belediyemize iki adet çöp toplama aracı, bir adet çift kabinli kamyonet, bir pikap (arazi aracı) ve bir kepçe alarak filomuza dahil ettik. İhtiyaçlar doğrultusunda araç filomuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Yeni araçlarımızın ilçemize, vatandaşlarımıza ve personelimize hayırlı olmasını diliyorum. Görevimiz doğa harikası küçük ilçemiz Çatak’a hizmet etmektir. Temiz ve yaşanılabilir güzel bir Çatak için hiç durmadan çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırmızı meyve ve sebzelerin cilde inanılmaz faydası : “DNA hasarını önlüyor”Önceki Haber

Kırmızı meyve ve sebzelerin cilde inanıl...

Başkan Ödülden Prof. Dr. Kapuya ziyaretSonraki Haber

Başkan Ödülden Prof. Dr. Kapuya ziyaret

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar